Myślę iż każdy teren, z tych które do tej pory nie były robione, prędzej czy później zostanie zmodyfikowany i na nowo przebudowany.
W tej chwili jednak pisanie że na pewno będzie to i to nie ma sensu.
Są to zbyt odległe plany i wszystko po drodze może się zdarzyć.
Prace na różnych terenach przebiegają w różnym tempie.
Należy zrozumieć że mapmakerzy robią to juz od paru lat i wbrew pozorom wcale to nie służy tempu nad rozbudową.
To tylko Ci co dopiero co włączą edytor i pod wpływem "oczarowania" to myślą że to tak się fajnie szybko buduje.
Właśnie sztuką jest wytrwać przy tym tak długo nawet wtedy gdy się
już czuje znudzenie i tzw. "przejedzenie" - dlatego też nie gonimy zbytnio ze wszystkim.
Musimy takze koordynować niektore prace z innymi, którzy robią wspólne tereny graniczące z Polską.
Zaznaczyłem tereny które obecnie są przebudowywane i na razie skupiamy się tylko i wyłącznie na tym.
A co będzie dalej... czas pokaże.
Połączenie z RusMAp zbliża sie dużymi krokami więc całkiem mozliwe że trzeba będzie w pierwszej kolejności wziąść dalej na warsztat wschodnie tereny aby przygotować się do połączenia.
Wszystko pokolei i na pewno nie będziemy sie sugerować czyimiś zachciankami.
W tej chwili jednak pisanie że na pewno będzie to i to nie ma sensu.
Są to zbyt odległe plany i wszystko po drodze może się zdarzyć.
Prace na różnych terenach przebiegają w różnym tempie.
Należy zrozumieć że mapmakerzy robią to juz od paru lat i wbrew pozorom wcale to nie służy tempu nad rozbudową.
To tylko Ci co dopiero co włączą edytor i pod wpływem "oczarowania" to myślą że to tak się fajnie szybko buduje.
Właśnie sztuką jest wytrwać przy tym tak długo nawet wtedy gdy się
już czuje znudzenie i tzw. "przejedzenie" - dlatego też nie gonimy zbytnio ze wszystkim.
Musimy takze koordynować niektore prace z innymi, którzy robią wspólne tereny graniczące z Polską.
Zaznaczyłem tereny które obecnie są przebudowywane i na razie skupiamy się tylko i wyłącznie na tym.
A co będzie dalej... czas pokaże.
Połączenie z RusMAp zbliża sie dużymi krokami więc całkiem mozliwe że trzeba będzie w pierwszej kolejności wziąść dalej na warsztat wschodnie tereny aby przygotować się do połączenia.
Wszystko pokolei i na pewno nie będziemy sie sugerować czyimiś zachciankami.