21-11-2016, 22:47
Ta stacja dosyć podobna do naszych BP ;D (Szata graficzna)
No i spoko "tirek" Ale i tak Ivedo lepsze
Game's by Slash1067
|
21-11-2016, 22:47
Ta stacja dosyć podobna do naszych BP ;D (Szata graficzna)
21-11-2016, 22:48
Trasa: Yuma -> Barstow Ładunek: Sklejka Czas zacząć kolejny dzień pracy.Zeszły wtorek,trochę po 9-tej mogłem w końcu wyjeżdżać z towarem.Przez całą noc i poranek lało(załadunek też w deszczu) ale całe szczęście rozpogodziło się gdy wjeżdżałem na I-8,stamtąd szybko pod granicę stanu.Wjeżdżamy do Kalifornii.......koniec 70 mil/h,szybko przejechałem 111-stką przez El Centro a potem przerwa na truckstopie przy I-10.Strasznie nie lubię tej trasy bo co rusz jakieś zjazdy i nie ma chwili spokoju na długiej prostej drodze.Koniec końców dojechałem kilka minut przez osiemnastą,prawie dwie godziny później niż przewidywałem.... Dzięki i zapraszam do komentowania. :V WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
30-11-2016, 16:20
Trasa: Flagstaff -> Camp Verde WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
02-12-2016, 21:26
Trasa: Camp Verde -> Yuma Ładunek: Wino Nad ranem dzwoni mi telefon,jest zleconko do wzięcia.Bez dłuższego czekania zajechałem pod wyznaczone miejsce i spiąłem cały zestaw.Akurat nad ranem fajnie się ogląda okolice winnicy więc źle nie było a na dodatek cudem udało mi się minąć godziny szczytu przejeżdżając przez Phoenix.Wyszedłem z wprawy odnośnie opisów. :V Naczepę weźmie kolejny kierowca,ja natomiast wracam na pusto... WE ARE MOTORHEAD
02-12-2016, 21:41
Podoba mi się
25-12-2016, 00:45
Mieszanka ostatnich screenów,cały czas nie mogę się przemóc by wrócić do relacji.Niby spoko ale tak samemu jeździć to nudno. Jak tak patrzę na te screeny to przypominają mi się lata spędzone w Rig'n'Roll :V WE ARE MOTORHEAD
09-01-2017, 17:26
Dźbry,wróciłem po dłuższej nieobecności.Od kilku miesięcy zacząłem jeździć pod własną banderą jedenastoletnim już Peterbiltem 379,dość oldschoolowe malowanie,do tego 18 biegowy Eaton fuller i silnik Paccara.Jak narazie kilka zdjęć z trasy Phoenix -> San diego WE ARE MOTORHEAD
11-01-2017, 15:48
San Diego -> Oxnard Kolejny dzień pracy,około 12 podstawiłem się pod magazyn i zaczęliśmy załadunek.Krótka rozmowa po załadunku i o 14 mogłem już ruszać w trasę,wyszedłem z wprawy odnośnie pisania opisów więc zakończę to tym iż o 18 firma była zamknięta i musiałem czekać do rana. WE ARE MOTORHEAD
15-01-2017, 14:23
Moje nowe wozidło.
WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|