03-09-2017, 20:14
Jedziemy dalej kolejny miesiąc trzeba kilometry robić.
Jar-Pasz
|
04-09-2017, 18:21
Witam!
Ostatnio w gdy byłem w trasie naszła mnie myśl jakoś oklejenia naszej firmowej gwiazdy a mianowicie Scani. Więc dziś rano wstałem w końcu, wypoczęty po całej nocy w domu i zadzwoniłem do mojego kumpla ze Świnoujścia, pytając go czy pomógł by mi przy oklejeniu mojej Scani bo sam nie dam rady a Dawid jest w trasie. Gdy w końcu po kilku dziesiąta nie odebranych połączeniach w końcu dodzwoniłem się do Sebastiana powyżej wymienionego. Gdy dodzwoniłem się do niego z góry zapytałem się czy mogę przyjechać do niego do warsztatu, i czy była by możliwość pomocy z jego strony przy oklejeniu Scani. Usłyszałem w słuchawce, że penie nie ma sprawy ale bez skrzynki wody nie moralnej mam nawet nie podchodzić do warsztatu Więc pierwsze co poleciałem do sklepu po to co trzeba było. W tedy gdy byłem już w 100% pewny że pomoże mi przy oklejaniu, pozbierałem manele i ruszyłem w trasę do Świnoujścia było gdzieś koło godziny 10 a kilometrów miałem trochę ponad 500. Trasa ogólnie minęła spokojnie tylko kawałek przed Świnoujściem troszkę się przy korkowało ale daliśmy radę. W Świnoujściu byłem koło godziny 17 a samo dojechanie na drugą stronę tego przepięknego miasta nie było łatwe jak wiadomo korki w mieście a do tego przeprawa promowa na drugą stronę. Po dotarciu, na warsztat Sebastiana podstawiłem się na wskazane miejsce i zostawiliśmy auto do rana bo nie było sensu, robić go o tej porze i polecieliśmy do Sebastiana do domu, napić się czegoś mocniejszego. Oczywiście dziś całego efektu końcowego nie zobaczycie ale trasę, owszem. CDN...
Wylot na obwodnicy Wrocławia.
Stara s8
Mijamy zjazd na Gorzów Wlkp. A co do GPS coś mi się popsuło i nie pokazuję mi trasy nie wiem czemu może wy wiecie.
[/url]
Z boczku... Z boczku...
Wspomniany powyżej koreczek.
Ostatnie rondo przed Świnoujściem.
Szybko Szybko ba krata sama nie zniknie.
Przeprawa na drugą stronę Tego pięknego miasta.
Zjechali! Ciasno!
Scania odstawiona na warsztat.
CDN... A ja zapraszam do komentowania.
06-09-2017, 17:16
Witam! Dziś wyniki rekrutacji, z góry dziękujemy za składanie wszystkich cv do naszej firmy a do firmy dostał się jako jedyny choć ciężko było, to nam wybrać z tak wielu dobrych podań
A tym szczęśliwym który zasili nasze szeregi to:
Daniel Domański
Zapraszamy na naszego ts jutro o godzinie 15.
Ps w połowie miesiąca powinna zostać otworzona rekrutacja na kolejny zestaw. Ale wszystkiego dowiecie się w swoim czasie.
07-09-2017, 18:13
10-09-2017, 18:26
Witam, jak widać dotrzymuje słowa. Dziś podzielę się z wami fotkami z dwóch długich tras, czyli Wrocław - Murmańsk - Bilbao. Troszkę się najeździłem, ale pewnie szefowie chcą zobaczyć się spisuje świeżak w ich firmie. Łącznie zrobiłem 6412 km. (w tych dwóch traskach, a przede mną jeszcze Wrocław - Berlin - Wrocław). Jak na razie nic nie mówili jak się spisuje. Ogólnie to przewoziłem paszę o tonażu 10 ton oraz 16 ton, więc jakoś ciężko nie było Skakanka dawała radę. Na razie super mi się jeździ. Teraz stoję na parkingu i kręcę weekenda. Jak widać trochę zdjęć się na zbierało, jak jakieś kadry się powtarzały to przepraszam za to, ale na takich kilometrach nie pamiętałem jakie robiłem zdjęcia. Na razie koniec pisania, przechodzimy do tego co tygryski lubią najbardziej:
Pozdrawiam i do następnego. Cześć!
21-09-2017, 15:04
Witam! Ja już po okresie próbnym. Jak widać jest to Scania R440 z roku 2009 spięty z Wieltonką. Powiem, że fajnie się jeździ i jest wygodniejsza od poprzedniej i nawet jest żywsza od tamtej, a to ten sam silnik. Jestem w trakcie pierwszej rozpiski nią. Dziś fotki z tras z kilku tras. Jak zawsze wiozę pasze tonaże wyglądały na razie tak: 20, 13, 8, 18. Więc za lekko i za ciężko nie było tak idealnie bym powiedział. Szef coś już gadał, że niby jakieś lampeczki mi kupił i jak zjadę to mamy zakładać, ale wszystko się okaże, penie chce żebym zjechał prędzej na bazę. Mam w planie pomalować przy niej napis Scania na czarno, ale to na pewno będzie zrobione. Dobra koniec pisania, czas na to co najważniejsze tutaj:
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|