Tak jak w temacie. Może komuś sie przyda.
Cena 50 zł do negocjacji.
[S] Oryginalny klucz Windows 7 Professional
|
Tak jak w temacie. Może komuś sie przyda.
20-12-2017, 09:09
Napisz może coś więcej o tym kluczu t.j. Jaka licencja.
czy klucz nie jest czasem powiązany z jedną płytą główną komputera ( OEM), jeśli nie to na ilu maszynach można go używać. Czy klucz był rejestrowany w witrynie microsoft etc pozdrawiam 50 zł za klucz? Coś tu jest trochę nie tak. Po pierwsze jest to klucz OEM czy BOX, po drugie, jeśli BOX to czy nalepka z hologramem jest w zestawie? (potwierdzenie posiadania licencji).
Jeśli klucz OEM to czy możesz potwierdzić, że nie był on używany do tej pory? Dodatkowo jeśli wersja BOX to czy pudełko było otwierane? To są informację dla ludzi, nie dla mnie (sam WIndowsa 7 Pro nie potrzebuję, mam klucze do W7 Ultimate)
20-12-2017, 21:17
(20-12-2017, 10:24)MinusPL napisał(a): 50 zł za klucz? Coś tu jest trochę nie tak. Po pierwsze jest to klucz OEM czy BOX, po drugie, jeśli BOX to czy nalepka z hologramem jest w zestawie? (potwierdzenie posiadania licencji). Kolego ja sam nie wiem bo sie na tym nie znam Co do ceny to też sie nie orientuje. Mam naklejke z kluczem, mam go od kolegi. Jest on w 100% sprawny, nie był używany chyba ani razu( wgl jest on wielokrotnego użytku ) Tylko zalega i nie jest potrzebne więc sprzedaje. Zaproponujcie cene bo wy sie znacie lepiej niż ja ; Pozdro Minus i Equ „Kto osiąga dochód, podlega karze grzywny”
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|