Nie przyjmuję oferty. No chyba że razem z panem, bo ktoś musi mi koła w skuterze umyć. A nie chce mi się. :C
Napisałem, cena 1250 zł.
Napisałem, cena 1250 zł.
Sprzedam Taczkę
|
Nie przyjmuję oferty. No chyba że razem z panem, bo ktoś musi mi koła w skuterze umyć. A nie chce mi się. :C
Napisałem, cena 1250 zł.
01-03-2013, 22:26
Dam 1249,99 . Stoi ? xDDD
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"-Wklej to do sygnatury.
01-03-2013, 22:28
Ma jeszcze do zaoferowania Cygana który je gruz i rudego murzyna.
01-03-2013, 22:29
(01-03-2013, 22:24)KubSoneQ napisał(a): Silnik 2 konny. Przydadzą się konie żeby odpaliła. Pali za 90 razem. No nie raz za 89. Przebieg wynosi około 120k, nowy olej itp. Do mogę dać ministranta,opony do Kraza,2 wódki i złotówkę,jeszcze kilka pytań: -Jaki rocznik? -Jaki udźwig? -Wycieraczki działają? -Szyba nowa? -Ma tempomat? -Ogrzewanie postojowe też ma? -Jaka liczba łóżek? -Ile schowków? WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
01-03-2013, 22:32
Czy ma automat do robienia coli i frytków ? Dam 1250,01
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"-Wklej to do sygnatury.
01-03-2013, 22:34
Ja jestem chętny za wymianę Dam ci Czaje Maje,Redzia,Dyzia,Dzynka,Śledzia i Poluje.Dołożę też czoko palca baj Sosik oraz zestaw chusteczek posmarkanych.A coś dorzucasz w gratisie? bo potrzebuje Rumuna co mi stopy będzie masować.W sprawie taczki możesz mi spamować na GG
01-03-2013, 22:35
-Jaki rocznik? - Zarejestrowana 15 Lipca 1410r.
-Jaki udźwig? - około 4t -Wycieraczki działają? -Tak ale ktoś musi przez okno ręką machać. -Szyba nowa? -Nie. -Ma tempomat? -Tylko na jedno koło. -Ogrzewanie postojowe też ma?- Ma. -Jaka liczba łóżek? -4 -Ile schowków? - 1 duży
01-03-2013, 22:38
A to dziękuję za taki badziew,myślałem że ma 1 mały schowek pfff do d**y taka robota,zabieraj się pan.ODRADZAM KUPOWANIA!
WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|