23-04-2013, 12:47
(23-04-2013, 08:08)Bartoszek napisał(a): Sam się dziecko gubisz, co, może masz 45 lat, i przesiadujesz na tym forum, grasz w " tiry " i wklejasz sobie córki zdjęcia do awatarów? Hahahahahahahahah
Tam Cie zespamowali, bo nie wierzą w jakieś Twoje bajki. Filmików nie będzie, bo tata nie nagra. Dziwne, że wszyscy z tego forum mu wierzycie... Wracając do Steamu, chcesz na drugim końcu Polski z wifi z domu z neta połączenie brać? Haha
1. Mam 24 lata (w Maju 25)
2. Gram w " tiry " tylko wtedy kiedy mam czas , w trasie np. Rozładunek,stanie w kolejce na granicy.
3.Filmiki może bedą już nie długo i na pewno nie zamarze twarzy i jeszcze zrobie tak jak ten z yt adampolish czy jak on tam , że dla takich dzieci jak ty bede Was wyzywać , itd.
4. Kto chce ten wierzy , kto nie chce nie wierzy .
5. Internet mam stały przez modem w laptopie , wiec nwm skąd informacja o jakimś WI-FI ...
6. Nie jestem kierowcą ? ok . Ciekawe skąd mam te wszystkie zdjecia Ciekawe ...
7. Szef z około 2 tyg temu mnie sie pytał o co chodzi z telefonami do firmy typu : Witam , czy w tej firmie pracuje taki i owaki kierowca...
Szef sie śmiał żebym skończył z tym wstawianiem foto itd..
8. Tyle mam do powiedzenia , jeśli jeszcze raz coś o sobie usłysze w przekleństwach itd. To obiecuje że zaczne szukać każdego po kolei , i zobaczymy jak sie obsrasz na mój widok ...
Tyle w tym temacie o de mnie , Jeżeli chcesz sie kłócić to zapraszam Cie na GG ...