10-05-2013, 12:24
Siemka !
Dzisiaj pokaże wam 7 fotek ! Z postepu rozbudowy terenu na mapie PLM 0.2 w miejscowości Steszew STAN PRAC: 10 %
Dzisiaj pokaże wam 7 fotek ! Z postepu rozbudowy terenu na mapie PLM 0.2 w miejscowości Steszew STAN PRAC: 10 %
A wiec tak , na skrzyżowaniu dodałem znaki "ustąp pierwszeństwo" i straż pożarną :
[Obrazek: gts-00000.png]
Wzdłuż drogi ustawiłem lampy:
[Obrazek: gts-00001.png]
Na wolnym terenie postawiłem słupy z sygnałem radia i dodałem kilka domków ponieważ tam bedzie tak jakby reszta cześć miasta
[Obrazek: gts-00002.png]
Znów dodałem lampy , roboty bo sie ludzie budują na nowym osiedlu :L
[Obrazek: gts-00003.png]
Dodałem zjazd na urząd celny , pas zjazdowy z postojem "bus" znów lampy i roboty drogowe
[Obrazek: gts-00004.png]
A tu już cały plac urzedy celnego Oczywiście już ogrodzony , dodane kamery , brama , wylany asfalt :L A i dodałem portiernie
[Obrazek: gts-00005.png]
Tak bedzie wjazd Oczywiście bedzie bardzo ciasny bo po boku albo cuś bedzie stało ale bedzie trawa.
[Obrazek: gts-00006.png]
A tak wyjazd , bedzie też rozbudowany , ciasny i wgl. ALe to zobaczycie w nastepnych postepach pracy
[Obrazek: gts-00007.png]
Szczerze powiedziecie jak mi to idzie
[Obrazek: gts-00000.png]
Wzdłuż drogi ustawiłem lampy:
[Obrazek: gts-00001.png]
Na wolnym terenie postawiłem słupy z sygnałem radia i dodałem kilka domków ponieważ tam bedzie tak jakby reszta cześć miasta
[Obrazek: gts-00002.png]
Znów dodałem lampy , roboty bo sie ludzie budują na nowym osiedlu :L
[Obrazek: gts-00003.png]
Dodałem zjazd na urząd celny , pas zjazdowy z postojem "bus" znów lampy i roboty drogowe
[Obrazek: gts-00004.png]
A tu już cały plac urzedy celnego Oczywiście już ogrodzony , dodane kamery , brama , wylany asfalt :L A i dodałem portiernie
[Obrazek: gts-00005.png]
Tak bedzie wjazd Oczywiście bedzie bardzo ciasny bo po boku albo cuś bedzie stało ale bedzie trawa.
[Obrazek: gts-00006.png]
A tak wyjazd , bedzie też rozbudowany , ciasny i wgl. ALe to zobaczycie w nastepnych postepach pracy
[Obrazek: gts-00007.png]
Szczerze powiedziecie jak mi to idzie