14-05-2013, 16:37
Siemka!
Dawno nie dawałem żadnej fotorelacji A wiec dzisiaj dodaje świeże fotki z trasy ! Dużo sie u mnie pozmieniało , odszedłem z Biedronki a zatrudniłem sie na okres próbny w firmie mojego kolegi z szkolnej ławki Firma nosi nazwe FAST-TRANS Transport Materiałów Sypkich . Firma posiada głównie naczepy typu: Silos , firanki . Ciągniki siodłowe tylko z emisjami spalin Euro 5 i Euro 6 ! Jako że firma posiada już nowe DAF'y To i mój szef a zarówno zaufany kolega powierzył mi nowego DAF'a do jazdy Za co bardzo mu dziekuje ! Dobra nie obijam w bawełne ! Zapraszam na fotorelacje !
Dawno nie dawałem żadnej fotorelacji A wiec dzisiaj dodaje świeże fotki z trasy ! Dużo sie u mnie pozmieniało , odszedłem z Biedronki a zatrudniłem sie na okres próbny w firmie mojego kolegi z szkolnej ławki Firma nosi nazwe FAST-TRANS Transport Materiałów Sypkich . Firma posiada głównie naczepy typu: Silos , firanki . Ciągniki siodłowe tylko z emisjami spalin Euro 5 i Euro 6 ! Jako że firma posiada już nowe DAF'y To i mój szef a zarówno zaufany kolega powierzył mi nowego DAF'a do jazdy Za co bardzo mu dziekuje ! Dobra nie obijam w bawełne ! Zapraszam na fotorelacje !
Muzyczka do fotorelacji
Kod:
Trzebnica --> Oleśnica(rozładunek) --> Kepno(na załadunek)
Załadunek: Trzebnica (baza)
Rozładunek: Oleśnica
Tonaż: 19t
Ładunek: Mąka
Nastepny załadunek: Kepno
DAF stał już załadowany , w kabinie leżały na półce papiery wiec ruszamy ! Po przekreceniu kluczyka usłyszałem piekny odgłos silnika Euro 6
[Obrazek: gts-00000.png]
Wyjazd z bazy!
[Obrazek: gts-00001.png]
Kolego z MAN'ika jak droga do Wrocławia ? Czysto i spokojnie miałeś ! Ok podziekował ja nie pomoge bo dopiero ruszam !
[Obrazek: gts-00002.png]
19 ton daje o sobie znać
[Obrazek: gts-00003.png]
Z góreczki 91 km/h :L ! Jest moc !
[Obrazek: gts-00004.png]
Wrocław omijamy obwodnicą
[Obrazek: gts-00005.png]
Pstryk
[Obrazek: gts-00006.png]
Jak pijany :L Dwupasmówka , zamiast jednym pasem jechać to ja dwoma
[Obrazek: gts-00008.png]
W Oleśnicy na rozładunek ! O już widać firme !
[Obrazek: gts-00009.png]
Opuszczamy stopki i sie rozładowujemy !
[Obrazek: gts-00010.png]
Potem przykimałem sobie 1,5 h
[Obrazek: gts-00011.png]
I znów w drodze ! Koniec drogi ekspresowej .
[Obrazek: gts-00012.png]
Ciemno w strone Kepna Pewnie bedzie padać !
[Obrazek: gts-00013.png]
Już niedługo bedzie lepsza droga ! A nie ta z dziurami i wgl.
[Obrazek: gts-00014.png]
O 31 km/h za dużo w terenie zabudowanym ! Mandat 300 zł i 6 punktów karnych ! A uj wam w dupe ... Tajniaki pieprzone :L
[Obrazek: gts-00015.png]
Skrecamy do centrum !
[Obrazek: gts-00016.png]
W końcu Kepno !
[Obrazek: gts-00017.png]
Wjeżdżamy na zakład
[Obrazek: gts-00018.png]
No i że byłem na załadunku po 19 to już . Nie było komu ładować bo pracują tylko do 18 . I trzeba czekać do jutra ! Ustawiłem sie ładnie w wolną luke , wypiłem i zjadłem obiadokolacje i poszedłem odpoczywać !
[Obrazek: gts-00019.png]
[Obrazek: gts-00000.png]
Wyjazd z bazy!
[Obrazek: gts-00001.png]
Kolego z MAN'ika jak droga do Wrocławia ? Czysto i spokojnie miałeś ! Ok podziekował ja nie pomoge bo dopiero ruszam !
[Obrazek: gts-00002.png]
19 ton daje o sobie znać
[Obrazek: gts-00003.png]
Z góreczki 91 km/h :L ! Jest moc !
[Obrazek: gts-00004.png]
Wrocław omijamy obwodnicą
[Obrazek: gts-00005.png]
Pstryk
[Obrazek: gts-00006.png]
Jak pijany :L Dwupasmówka , zamiast jednym pasem jechać to ja dwoma
[Obrazek: gts-00008.png]
W Oleśnicy na rozładunek ! O już widać firme !
[Obrazek: gts-00009.png]
Opuszczamy stopki i sie rozładowujemy !
[Obrazek: gts-00010.png]
Potem przykimałem sobie 1,5 h
[Obrazek: gts-00011.png]
I znów w drodze ! Koniec drogi ekspresowej .
[Obrazek: gts-00012.png]
Ciemno w strone Kepna Pewnie bedzie padać !
[Obrazek: gts-00013.png]
Już niedługo bedzie lepsza droga ! A nie ta z dziurami i wgl.
[Obrazek: gts-00014.png]
O 31 km/h za dużo w terenie zabudowanym ! Mandat 300 zł i 6 punktów karnych ! A uj wam w dupe ... Tajniaki pieprzone :L
[Obrazek: gts-00015.png]
Skrecamy do centrum !
[Obrazek: gts-00016.png]
W końcu Kepno !
[Obrazek: gts-00017.png]
Wjeżdżamy na zakład
[Obrazek: gts-00018.png]
No i że byłem na załadunku po 19 to już . Nie było komu ładować bo pracują tylko do 18 . I trzeba czekać do jutra ! Ustawiłem sie ładnie w wolną luke , wypiłem i zjadłem obiadokolacje i poszedłem odpoczywać !
[Obrazek: gts-00019.png]
Byłeś ? Widziałeś ? Zostaw komentarz ! To motywuje do dalszych robienia fotorelacji !