15-05-2013, 18:05
Muzyczka do fotorelacji !
Siemka !
O 3 z rana przyszedł magazynier z prośbą żebym sie podstawił pod rampe , to zaczną mnie ładować . Szybko ubrałem spodenki i podstawiłem sie ! Nastawiłem budzik w telefonie (cegła ) na 4:45 ! Obudził mnie budzik wstałem poszedłem na magazyn sie zapytać chłopaków jak postep , grzecznym zwrotem z WC krzyczy jeden z nich " Załadowany ujeżdżaj ! Ale papierów u nas nie dostaniesz . Musisz jechać na nasz drugi odział w Sokolnikach ! A wiec ruszyłem , załadowany z Granulatem ponad 20 ton !
Siemka !
O 3 z rana przyszedł magazynier z prośbą żebym sie podstawił pod rampe , to zaczną mnie ładować . Szybko ubrałem spodenki i podstawiłem sie ! Nastawiłem budzik w telefonie (cegła ) na 4:45 ! Obudził mnie budzik wstałem poszedłem na magazyn sie zapytać chłopaków jak postep , grzecznym zwrotem z WC krzyczy jeden z nich " Załadowany ujeżdżaj ! Ale papierów u nas nie dostaniesz . Musisz jechać na nasz drugi odział w Sokolnikach ! A wiec ruszyłem , załadowany z Granulatem ponad 20 ton !
Kod:
Kepno --> Sokolniki(Papiery) --> Wieluń
Załadunek: Kepno
Rozładunek: Wieluń
Tonaż: 22t
Ładunek: Granulat
[Obrazek: gts-00000.png]
A ku ku ! :L Wstawać do roboty sie brać !
[Obrazek: gts-00001.png]
Wszedłem na góre naczepy zobaczyć czy wszystko gra i czy po zamykane są kopuły
[Obrazek: gts-00002.png]
No to ujeżdżamy !
[Obrazek: gts-00003.png]
Do widzenia !
[Obrazek: gts-00004.png]
Odgłos z CB-RADIA : Dafik czerwony dawaj dawaj ! Przepuszcze ! Ja : Podziekował !
[Obrazek: gts-00005.png]
Odgłos z CB-RADIA : Ku#wa żeby wiedział że ty bedziesz jechać 80 km/h za ch#ja bym Cie nie wpuścił ! Ja: Bierz wyprzedzaj! Zakład pogrzebowy "Czy to już" czeka ! :L
[Obrazek: gts-00006.png]
Dzida ! 98 km/h !
[Obrazek: gts-00007.png]
Sokolniki i zjeżdżamy po papiery !
[Obrazek: gts-00008.png]
W oczekiwaniu na dokumenty , ustawiłem sie przy widlaczku i paletach
[Obrazek: gts-00009.png]
My jedziemy prosto !
[Obrazek: gts-00010.png]
Czarny punkt ! Zwolnie lepiej
[Obrazek: gts-00011.png]
CB: Stasiu , Stasiu ! Gdzie tak pomykasz ? Lukaj lustereczko ! Ja: O Janusz , Witam , Ja do Wielunia pomykam z Granulatem . A ty co masz ?
CB: Ja standardowo cukier , ale jutro przychodza na baze nowe MP4 To z IVECA Zejde i na Mesia siadam Patrze Szefuniu Cie uraczył nowym DAF'em Ja: Tak , tak Nowiutki DAF Patrze Szef tabor wymienia cały na Ojro 6 CB: Hallo Stasiu ! Jesteś ? Nie słysze Cie ! Dobra powodzonka tam , patrze z radyjka uciekasz ! JA: No tak samo ostrożnie tylko mi tam
[Obrazek: gts-00012.png]
Lewo ! Prawo ! Lewo ! Nic nie jedzie ! Dzida !
[Obrazek: gts-00013.png]
Wieluń wita
[Obrazek: gts-00014.png]
Skrecamy na lewo <--
[Obrazek: gts-00015.png]
[Obrazek: gts-00016.png]
Panie , czy tutaj jest firma Marlen-Trans ? Tak , tak prościutko z 50 m jedź i masz firme !
[Obrazek: gts-00017.png]
Dobry ja papiery chciałbym zdać . Ok nie ma sprawy pod wolną rampe sie podstaw i do jutra rana Oczekiwać do 6 . OK !
[Obrazek: gts-00018.png]
KONIEC
[Obrazek: gts-00019.png]
Jeżeli byłeś , oglądałeś , słuchałeś , widziałeś ! Zostaw komentarz To na prawde motywuje !
A ku ku ! :L Wstawać do roboty sie brać !
[Obrazek: gts-00001.png]
Wszedłem na góre naczepy zobaczyć czy wszystko gra i czy po zamykane są kopuły
[Obrazek: gts-00002.png]
No to ujeżdżamy !
[Obrazek: gts-00003.png]
Do widzenia !
[Obrazek: gts-00004.png]
Odgłos z CB-RADIA : Dafik czerwony dawaj dawaj ! Przepuszcze ! Ja : Podziekował !
[Obrazek: gts-00005.png]
Odgłos z CB-RADIA : Ku#wa żeby wiedział że ty bedziesz jechać 80 km/h za ch#ja bym Cie nie wpuścił ! Ja: Bierz wyprzedzaj! Zakład pogrzebowy "Czy to już" czeka ! :L
[Obrazek: gts-00006.png]
Dzida ! 98 km/h !
[Obrazek: gts-00007.png]
Sokolniki i zjeżdżamy po papiery !
[Obrazek: gts-00008.png]
W oczekiwaniu na dokumenty , ustawiłem sie przy widlaczku i paletach
[Obrazek: gts-00009.png]
My jedziemy prosto !
[Obrazek: gts-00010.png]
Czarny punkt ! Zwolnie lepiej
[Obrazek: gts-00011.png]
CB: Stasiu , Stasiu ! Gdzie tak pomykasz ? Lukaj lustereczko ! Ja: O Janusz , Witam , Ja do Wielunia pomykam z Granulatem . A ty co masz ?
CB: Ja standardowo cukier , ale jutro przychodza na baze nowe MP4 To z IVECA Zejde i na Mesia siadam Patrze Szefuniu Cie uraczył nowym DAF'em Ja: Tak , tak Nowiutki DAF Patrze Szef tabor wymienia cały na Ojro 6 CB: Hallo Stasiu ! Jesteś ? Nie słysze Cie ! Dobra powodzonka tam , patrze z radyjka uciekasz ! JA: No tak samo ostrożnie tylko mi tam
[Obrazek: gts-00012.png]
Lewo ! Prawo ! Lewo ! Nic nie jedzie ! Dzida !
[Obrazek: gts-00013.png]
Wieluń wita
[Obrazek: gts-00014.png]
Skrecamy na lewo <--
[Obrazek: gts-00015.png]
[Obrazek: gts-00016.png]
Panie , czy tutaj jest firma Marlen-Trans ? Tak , tak prościutko z 50 m jedź i masz firme !
[Obrazek: gts-00017.png]
Dobry ja papiery chciałbym zdać . Ok nie ma sprawy pod wolną rampe sie podstaw i do jutra rana Oczekiwać do 6 . OK !
[Obrazek: gts-00018.png]
KONIEC
[Obrazek: gts-00019.png]
Jeżeli byłeś , oglądałeś , słuchałeś , widziałeś ! Zostaw komentarz To na prawde motywuje !