09-06-2013, 11:22
(08-06-2013, 23:57)r0dzyn napisał(a): Kuuuuuurna, przypomniało mi się coś... Przypomniało mi się, że jakiś rok temu, kiedy jeszcze nie pisałeś że jesteś kierowcą zawodowym i że jeździsz w Gab Transie, to poprosiłeś mnie żebym odwzorował do GTS'a zestaw twojego ojca i pokazałeś mi właśnie tego Dafa XF105 SC z którego się niby przeprowadziłeś. Pozdrawiam.
Szczerze nie pamietam żebym coś takiego pisał ... Tak na marginesie flota GAB-TRANSU liczy ponad 90 zestawów ! Szef ostatnio wymyślił jakiś regulamin kierowcy . Trzeba tankować na podniesionych poduszkach , oddać auto do mycia po przyjeździe z Rosji , w kabinie trzeba dbać o porządek bo w każdej chwili szef ma prawo wejść i sprawdzić jaki jest ład w kabinie . Jak widać szef zaglądnął mi do kabiny w tym przypadku . A i jeszcze powiem tylko tyle że nie długo postaram sie zrobić fotorelacje z reala w której zobaczycie mnie na fotkach , w końcu jakoś musze odowodnić wam że to ja jestem kierowcą , a nie czytac te wasze głupie komentarze .
(09-06-2013, 00:12)DyrdekHz napisał(a): To szef/właściciel nie ma co robić, tylko chodzi i sprawdza porządek w swoich zestawach? Troche to dziwne...
Tak dziwne bardzo , no cóż to szef z nim nie ma co sie kłócić o takie coś ...