07-01-2014, 23:51
(07-01-2014, 20:12)kotek32 napisał(a):(07-01-2014, 19:16)djla napisał(a): moim zdaniem to kolejny daf nie warty sciagniecia, nawet koloru zmienic nie moznaSzajs tak ? ciekawe czy ty byś zrobił choć jeden głupi konwert ciężarówki do ETS 2 , Nie wiesz ile to pracy , pewnie czekasz aż ktoś się wysili i żeby ten mod miał 5548934 wersji kabin czy modyfikacji . Weś pod uwagę , że ktoś zrobił to za darmo i wydał właśnie dla ciebie . Daf jak najbardziej mi sie podoba xD
Widzisz ja jestem widocznie ze starej szkoly (a ze ta byla najlepsza kazdy wie) i wtedy ludzi ktorzy robili takie mody nazywalo sie zlodziejami, a porzadny model to byl taki ktory byl swietnie odwzorowany i mial odp duzo mozliwosci konfiguracji auta. A zlodzieje oblokowywali psm (taki byl kiedys format pliku) i wydawali takie dziadoskie modyfikacje. I w tej starej szkole ktos kto chcial byc szanowany na forum nie wydawal nie skonczonego moda, a teraz na forum jest takich spokojnie 90%. No i ktos komu zalezalo na reputacji na forum nie rzucal miesem na innych (tym bardziej, ze nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz!)
Model dafa dobrze zrobiony ale mod powinien byc skonczony przed wydaniem, bo na takie nie skonczone mody ja jako gracz marnuje tylko czas sciagajac je, instalujac, testujac i na koncu usuwajac.
Szacun ogromny dla tych, ktorzy jeszcze tworza bardzo fajne, porzadne modyfikacje