31-03-2014, 10:31
Siemka!
Czas na pierwszą relację w GLu, już wyszedłem z wprawy bo dawno nie robiłem
Info:
Start z Werony, załadunek przebiegł bardzo sprawnie, szybki odbiór papierów i ogień. 90% drogi to autostrada, ale za to z jakimi widokami, było pięknie. Jazda do Innsbrucka przebiegła pomyślnie, bez korków i incydentów. Daf dobrze się sprawuję, spalanie nie jest najgorsze, ale do najlepszych też nie należy, 460KM ciągnie, ale nie przy 23t. Wnętrze jest bardzo wygodne, sporo miejsca, duże schowki, można mieszkać. Jak już napisałem załadunek przebiegł sprawnie, ale rozładunek niestety nie, cały czas stoję i czekam...
Bajo!
Czas na pierwszą relację w GLu, już wyszedłem z wprawy bo dawno nie robiłem
Info:
Kod:
Szczegóły zlecenia paletowego numer Pal/311/15/29/03/2014
Ładunek: Oleje silnikowe
Rodzaj naczepy:
- Plandeka
Stawka: 0.88 (-0.22)prowizji €/km
Załadunek: Verona - Posped
Rozładunek: Innsbruck - Tree-ET do 14.04.2014 15:26
Waga: 680kg
(23.8t razem)
Ilość palet: 35
Start z Werony, załadunek przebiegł bardzo sprawnie, szybki odbiór papierów i ogień. 90% drogi to autostrada, ale za to z jakimi widokami, było pięknie. Jazda do Innsbrucka przebiegła pomyślnie, bez korków i incydentów. Daf dobrze się sprawuję, spalanie nie jest najgorsze, ale do najlepszych też nie należy, 460KM ciągnie, ale nie przy 23t. Wnętrze jest bardzo wygodne, sporo miejsca, duże schowki, można mieszkać. Jak już napisałem załadunek przebiegł sprawnie, ale rozładunek niestety nie, cały czas stoję i czekam...
Bajo!
Proszę o zastosowanie się do regulaminu, a dokładnie o podpunkt 5.5 - "Obrazek w podpisie (sygnatura) może mieć maksymalnie 500x250 pikseli i musi być w formacie jpg lub gif."