(12-06-2014, 12:14)Matz32 napisał(a): Polaczkowata bo widac mimo ze fillm przyspieszony (ten z DK2 udalo mi sie przez proxy obejrzec) caly czas GAZ w podlodze.....typowa jazda polska czyli ile sie da nie zwarzajac na jakiekolwiek ograniczenia.
(11-06-2014, 15:03)Areksiu napisał(a): ............, pozatym trzeba było nie spie*dalać za granice tylko zostać w ojczystym kraju, widać jaki z Ciebie judasz uciekając za granicę, ja jestem dumny z tego że jestem polakiem, a jak się coś nie podoba tobie moich filmach, to ich poprostu nie oglądaj.
Haha dumny ....ciekawe z czego...właśnie przez takich fanatyków(patryjotow xD) jest najwiecej konfliktów zbrojnych bo on jest dumny i drugie z innego kraju zabije bo uwa za sie za lepszego. Po za tym licz sie smarkaczu ze slowami .Nie twoja sprawa czemu jestem za granica a nie w tym kraju w ktorym jestem.Niektorzy poprostu chca zyc nie muszac sie martwic co polozyc jutro na chleb a inni wyjedzaja zeby to i tak przepic i przekurzyc w weekend.
PS. Wstawiasz coś do neta to musisz sie liczyc ze nie kazdy ci bedzie schlebiał.Poza tym jest wystarczająco muzyki ktorej YT nie blokuje,,,,a musisz się z tym ze niekiedy robia czystki z takimi kontami co maja duzo naruszeń.
Hahaha, no i co że przyspieszony ? przyspieszony żeby można bylo więcej obejrzeć w krótszym czasie pozatym, gdzie ty widzisz gaz w podłodze ? jade na tempomacie 70-80 więc ogarnij się, nie mówie żeby mi ktoś schlebiał ale wyssane z dupy argumenty możesz sobie zostawić dla siebie.
co do muzyki, to ja podaje w filmie wykonawców muzyki, czyli ich cytuje, jest takie prawo, pozatym za filmy nie pobieram pieniędzy. niestety ale w tej sprawie działanie youtube jest poprostu bezczelne i sprzeczne z prawem.
PS: znalazłem twój film:
-Gratulacje że jeździsz z lusterkami dodatkowymi, widze umiejętności kierowcy 1 klasa.
-jeszcze te manewry w 0:30 - bajka
-No tak 0:45 zmiana pasa bez kierunkowskazów
-3:35 przekroczenie podwójnej ciągłej
długo by wymieniać, w każdym razie to ja mam "polaczkową jazdę"
popatrz najpierw na siebie zanim zaczniesz kogoś hejtować, bo to takie zachowanie zakompleksionego gimbusa którego gnębili rówieśnicy.
Treść usunięta
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta. Zapoznaj się z Regulaminem Forum.