18-09-2014, 17:26
Italiano miałem na myśli komfort jazdy ale faktycznie jak ktoś nie umie obchodzić się z gazem to z tym silnikiem na mokrej nawierzchni naprawdę może się zabić
Pasek też daje radę poza terenem zamkniętym.. Sam miałem przez rok (jako pierwsze auto) BMW i powiem ci że stereotyp wziął się od lamusów którzy kupują e36 (taki kupił ode mnie e36 318is m44b18 140PS na serii) a po dwóch tygodniach od sprzedaży wyglądała jak typowy wieś tuning oczywiście nakleił sobie ///M-Power na klapę i wybebeszył wydech masakra jakaś.. Na szczęście e60 jeżdżą już normalni ludzie.. Fajnie ci jest napisać o V8 ale gorzej jest tankować ja na przykład mam 20 lat i kokosów nie zarabiam więc już wolę klekota w dieslu niż R6 w gazie i słuchać drwin kumpli "czarna beta dudni bas a w zderzaku wlew na gaz" manuale to już przeżytek już ponad rok żałuję że moja b5 jest manualna w mieście mieszasz jak kiepem w popielniczce.. Następne będzie także BMW tyle że e39 z 530d jak się dorobię i musowo w automacie.. Piękna e60 marzenie ale wolał bym sedana ale to moje zdanie.. Pozazdrościć stanu auta