18-04-2015, 12:14
(17-04-2015, 18:37)Radol napisał(a):(17-04-2015, 09:33)rudas240 napisał(a): Nie życzę sobie gadania gimbusów w stylu, że "koncert życzeń realizuję, itp.."
(17-04-2015, 09:33)rudas240 napisał(a): widze drodzy Panowie, że dodaliście Zamość. Jestem pełen podziwu. Choć można było pociągnąć mapę pod....
No właśnie nie wiem czy przypadkiem Ty nie 'gimbusisz'
Tyle ile było można tyle jest zrobione.
Najgorzej właśnie jak się ktoś odezwie z danego rejonu i zaczyna wymieniać co by można było jeszcze ...a tu to ..a tam tamto...
Do wydania już coraz bliżej a ponieważ do tej pory mało co zdradzaliśmy podałem Wam chociaż do podglądu mapę przy okazji aktualizacji do 1.17 - aczkolwiek oprócz dodanych w tej wersji większych miast to za dużo ona nie zdradzi.
Niektóre rejony zostały przebudowane, inne całkowicie wymienione a inne nawet jeszcze nie ruszone.
Wszystko w swoim czasie bo i chyba nawet to co zostało zrobione będzie jeszcze zmieniane w kolejnych wersjach... jak się nic nie wydarzy.
A niech Ci będzie, że jestem gimbusem, choć to była propozycja, bo jakby nie patrzeć tereny pow. zamojskiego (DK74 i DK17) trafią się w Poland Rebuilding. No, ale gratuluję...
Jam jest szlachcic jeżdzący po drogach... 
[Obrazek: NS.png]
Wkrótce finał 1. serii Z fotela kierowcy... Więcej po 12-tym odcinku!

[Obrazek: NS.png]
Wkrótce finał 1. serii Z fotela kierowcy... Więcej po 12-tym odcinku!