22-05-2015, 09:28
(21-05-2015, 23:17)mike1735 napisał(a): ... Pomijam już fakt, że jak to w piracie mam różowe ciężarówki ...
Ciekawy temat, oczywiście piractwo należy "tępić" jak mole, ale...
Kiedy zacząłem swoją przygodę z ETS2 (oczywiście legalny, innych gier nie uznaję) moje oczy zrobiły się lekko zdziwione. Zafascynowany modami, ProMods, naczepy, skiny itd
Wracając do "różu", szlajając się po drogach Europy zauważyłem w naczepie właśnie "różowe" koła z napisem "Policja" w zależności od kraju w jakim byłem.
I tak w Czechach były normalne czarne, lecz w Polsce już piękny kolor z napisem. Przez moment myślałem, że to kara za prędkość. W Niemczech znowu było normalnie, za to we Francji znowu sytuacja się powtarzała.
Nie przejmowałem się tym do tej chwili, bo sobie uświadomiłem, że chodzi o "pirackie" wersje.
Mam to odbierać jako, że ktoś "zajumał" koła i wstawił do swojej naczepy?
Pytam tak z ciekawości, jakim cudem w legalnej grze pojawiły się u mnie różowe koła.
Pozdrawiam
[Obrazek: 76561198093222230.png]
World of Trucks
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
[Obrazek: 76561198093222230.png]
World of Trucks
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.