(14-06-2015, 23:55)Scania1994 napisał(a):Weź pan przeczytaj sobie co znaczy słowo "mem".(14-06-2015, 15:07)elot360 napisał(a): To nie koncert życzeń a co do DK1 to tam nie ma DK1 a A1 która właśnie prowadzi obok łodzi. SCSowska DK1 została usunięta z mapy. Czaja coś mówił że było to potrzebne.
Polecam kiedyś popatrzeć w znaki i w atlas drogowy.
Kolega jest ślepy czy jakiś przy***ny czy ja sobie coś k****a życze czy proponuje do c****a pana to jest chyba proste wkur****ją mnie takie memy jak ty
Ja tylko mówie to co mówią mi.
Powiem tak.
1. Nie przeklinamy chyba że w twoim mniemaniu dobre wychowanie nie znaczy :nic dobrego"
2. Tylko od map makerów zależ co zrobią a to co im powiesz to nic to praktycznie nie da. Wiesz ile osób było przed tobą "Zróbcie to, tamto, albo zróbcie moje miasto bo to jest moje i ma być". Szczerze nawet ja się do nich zaliczałem do póki się nie ogarnąłem. Tobie też polecam się ogarnąć.
A co do tego co napisałeś to jeszcze coś powiem.
Nie ma DK1 tylko jest A1 jakbyś raczył spojrzeć w mapę w ETS. DK 1 zostało usunięte z gry. Docelowa trasa A1 jest właściwa (Zobacz sobie projekty wschodniej obwodnicy Łodzi). Zabawne jest to że Czaja wyprzedził swoje lata i zrobił coś co dopiero się buduje xD
A co do tych twoich mieścin ich się nie zrobi bo skala mapy na to nie pozwala. Ty nic o tym nie wiesz bo pewnie nawet raz edytora mapy nie odpaliłeś. Musiałbyś zobaczyć jak blisko siebie leżą Cieszyn Ostrava i Bielsko Biała na mapie. W realu to są miejscowości strasznie od siebie oddalone, a w grze masakrycznie blisko siebie są. Może to pojmiesz.