20-08-2015, 23:43
(20-08-2015, 20:50)Radol napisał(a):A tak z ciekawości, bo grając na mapie PM nigdy nie zdarzyło mi się zobaczyć jakiegoś nowego oznakowania na drogowskazach i nagle oryginalne SCS znaki, albo jeden drogowskaz za drugim nie współgra wcześniejszym etc.(15-08-2015, 17:48)elot360 napisał(a): Pytanie... Czy mam znowu nie zwracać uwagi na zmienną treść na drogowskazach?
Wersja 1.96.1 to tylko dostosowanie poprzedniej wersji mapy - o czym wspominałem.
Większych zmian i poprawek praktycznie nie było wprowadzanych ze względu na to że istnieją jakby równolegle 2 wersje mapy.
a) jedna dla Was i jest to tylko szybkie uaktualnienie mapy do 1.19.2.1 - aby mapa była grywalna i kompatybilna z nowym patchem.
b) druga wersja która jest już w trakcie dalszej rozbudowy i to na niej będziemy docelowo robić wszelkie poprawkii to ona docelowo będzie w ProMods 2.0
Piszę to po to, aby nie było że jest teraz nowa wersja 1.96.1 a błędy zostały nadal te co były - tak , one zostały gdyż tą wersje w razie czego będe tylko uaktualniał do nowego patcha bez robienia poprawek.
Chodzi o to aby nie poprawiać tego samego dwa razy.
Pytanie brzmi, czy po dołączeniu do ekipy w jednej paczce znajdzie się ktoś kto będzie pilnował by nie było tych (wielu) kwiatków?
Zawsze ja mogę powiedzieć że coś się nie zgadza bo mnie wpadają prawie że natychmiast takie gafy. Mam nadzieję że dojście do PM właśnie także zwiększy obserwacje nad spójnością drogowskazów, bo tego mi zawsze brakowało. Jak dla mnie jest chyba powód dla którego można to zrobić.