13-09-2015, 15:46
(13-09-2015, 15:23)Mietek napisał(a):Czytasz w ogóle wątek o mapie PR? Bo stwierdzam że wybiórczo.(12-09-2015, 21:59)elot360 napisał(a): Poza tym między nami brakuje znaków o zakończeniu i rozpoczęciu drogi ekspresowej z drugiej strony od Krakowa. Po sam Kraków nie ma nic.
I jeszcze jedna sprawa jakiej nie mam udokumentowanej. Mianowicie na pierwszej stacji od Rzeszowa na A4 (Pierwsza stacja jadąc na Kraków), po 22 pojazdy (Z obu stron) wjeżdżały na stację i przejeżdżały przez nią i obok dystrybutorów bez zatrzymania się...
Powiem ci tylko tyle weź ty się ogarnij oni przecież nie robią mapy według oryginału mapy np. gogle to jest ich intencja twórcza i to jest tylko gra a jak potrafisz lepiej to pokarz (nie chodzi tylko o znaki ) ile zrobisz w danym czasie lepiej ,czepiasz się pierdół jak znaki.( A tak w nawiasie to nie wiem ile masz latek ,nie obrażając nikogo, ale jak ja robiłem mapki to ty jeszcze ....................)
Obejrzyj sobie jeden z filmów Graka jak robi stacje benzynową na podstawie Google Maps.
Poza tym zgłosiłem rzeczy nawet istotne (Pozasłaniane drogowskazy), a ty mówisz że się czepiam

I wiesz co, w butach mam kiedy ty robiłeś mapy, ja mam 16 lat i naprawdę mam w nosie co mówisz... Ja zgłosiłem rzeczy istotne, a ty jeszcze jęczeć będziesz... Nawet DIESIRAE powiedział że dobrze zrobiłem, ale ty nadal swoje...