15-02-2016, 22:38
Pozdrawiam wszystkich tych którym sprawia trudność instalacja tej mapy ale do rzeczy , sciągamy mapę i patch z pierwszego linku, mapę rozpakowujemy i razem z patchem 1,22 wkładamy sobie do modu /dokumenty/ moja gra/ ETS2/ mod / następnie odpalamy grę i tworzymy nowy profil . I w tym miejscu może być dla niektórych punkt trudności i błąd który i ja długo robiłem. Po naciśnięciu utwórz nowe profil nic nie robimy tylko w lewym górnym rogu naciskamy na menadżer modów i po otwarciu przenosimy pliki mapy na prawą stronę , zatwierdzamy i po powrocie na okno nowego profilu uaktywni nam się linijka "moduł gry" , klikamy i oprócz napisu europy otworzy sie mod mapy ,klikamy na niego / zamiast europy będziemy mieli w linijce mod mapy węgier/ i możemy uzupełnić sobie swój profil o foto i nazwę firmy potem klik na utwórz i odpalamy mapę .Ja na to wpadłem po paru godzinach ,wczesniej kombinując z różnymi plikami patchy i map hungary.dm .-mnie zaskoczyło z tym plikiem wielkości ok, 70 mb hungary.dm , powodzenia -pomogłem?