22-04-2016, 04:30
Zgodzę się z Tobą,
Na modelach i edytorze się kompletnie nie znam
Jestem tylko i wyłącznie kierowcą
Co do mojego kompa:
Karta Amd radeon hd 7600m series,procesor intel I7 2.30ghz @2.30 (8cpus)ram:4gb
Moje ustawienia graficzne to średnie ,skalowanie,100%,rozdzielczość mam zmniejszoną 1200x760 coś takiego,
Gram bez modów na traffic,mody tylko na magnum i mp2 plus dodatki do kabiny jey jey i sisls.
Niepokoi mnie to że np w tak rozbudowanym mieście jak Szczecin czy Koszalin zadko kiedy mi scina a w Łodzi praktycznie wszędzie co jakiś czas
No faktycznie to ja Źle zrozumiał ze modele zostały odchudzone
Mam nadzieje ze w przyszlych wersjach z nowymi miastami bedzie tak stabilnie jak i przy 2.0 czy w Koszalinie czy w Szczecinie.
Powodzenia i wytrzymałośći .
Wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku
Na modelach i edytorze się kompletnie nie znam

Jestem tylko i wyłącznie kierowcą

Co do mojego kompa:
Karta Amd radeon hd 7600m series,procesor intel I7 2.30ghz @2.30 (8cpus)ram:4gb
Moje ustawienia graficzne to średnie ,skalowanie,100%,rozdzielczość mam zmniejszoną 1200x760 coś takiego,
Gram bez modów na traffic,mody tylko na magnum i mp2 plus dodatki do kabiny jey jey i sisls.
Niepokoi mnie to że np w tak rozbudowanym mieście jak Szczecin czy Koszalin zadko kiedy mi scina a w Łodzi praktycznie wszędzie co jakiś czas

No faktycznie to ja Źle zrozumiał ze modele zostały odchudzone

Mam nadzieje ze w przyszlych wersjach z nowymi miastami bedzie tak stabilnie jak i przy 2.0 czy w Koszalinie czy w Szczecinie.
Powodzenia i wytrzymałośći .
Wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku

Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta. Zapoznaj się z Regulaminem Forum.