29-04-2016, 15:39
Cześć
Potrzebuję pomocy!
Mam mod na brak naczep od SCSu w zleceniach.
Moja naczepa jest standalone, ale ma w plikach cargo podstawowe pliki odnoszące się do stockowych naczep.
I z jakiegoś powodu ten mod usunął również moją naczepę ze zleceń, pomimo, że jest standalone.
Dopisałem do plików cargo.sii i cargo_dlcnoth.sii taką formułkę
@include "cargo\furniture.sii"
@include "cargo\furniture\.krone.profiliner.sii"
I jak to zaimplementowałem, gra mi crashuje a w logu mi wyskakuje, że brakuje definicji do innych ładunków.
Czy tu oznacza, że muszę na piechotę dopisywać te wszystkie ładunki?
Albo: jak zrobić w tym modzie, żeby dodać nowe wejście, nie modyfikując tego pliku (cargo.sii)?
Niby coś tam pisze co mam zrobić, po tworzyć jakieś pliki, ale nie wiem do diaska co ja mam tam po wpisywać. Nie bardzo wiem, na jakiej zasadzie to działa, może mi to ktoś wyjaśnić?
Pozdrawiam!
Potrzebuję pomocy!
Mam mod na brak naczep od SCSu w zleceniach.
Moja naczepa jest standalone, ale ma w plikach cargo podstawowe pliki odnoszące się do stockowych naczep.
I z jakiegoś powodu ten mod usunął również moją naczepę ze zleceń, pomimo, że jest standalone.
Dopisałem do plików cargo.sii i cargo_dlcnoth.sii taką formułkę
@include "cargo\furniture.sii"
@include "cargo\furniture\.krone.profiliner.sii"
I jak to zaimplementowałem, gra mi crashuje a w logu mi wyskakuje, że brakuje definicji do innych ładunków.
Czy tu oznacza, że muszę na piechotę dopisywać te wszystkie ładunki?
Albo: jak zrobić w tym modzie, żeby dodać nowe wejście, nie modyfikując tego pliku (cargo.sii)?
Niby coś tam pisze co mam zrobić, po tworzyć jakieś pliki, ale nie wiem do diaska co ja mam tam po wpisywać. Nie bardzo wiem, na jakiej zasadzie to działa, może mi to ktoś wyjaśnić?
Pozdrawiam!