(13-06-2016, 20:12)Mati_124L napisał(a):Po to jest te 6 plików bo akurat ten Host co jest wrzucana mapa jest do 200mb. a jak chcesz pobierać 1plik to zapłać 3zł i będziesz miał 1 plik do pobrania.(13-06-2016, 19:38)SebaVR6^^ napisał(a):(13-06-2016, 19:23)Mati_124L napisał(a): Sorry ale musze dodac swoje 5 groszy (znajac moje szczescie skonczy sie na banie) ale no sorry kur**a jego mac po co trzeba pobierac 6 plikow po 200mb skoro cala mapa jest tylko w jednym pliku 7zip ? trzeba miec albo jakis deficyt w charakterze lub miec ADHD. Kiedys na haulinie itp. mialo sie jeden plik do pobrania max. 2 i bylo po sprawie a tutaj sie spuszcza czlowiek.
PS: Doceniam prace calego zespolo ProMods ale no gdzies sa pewne granice...
Jaki 1 plik? Pobierałeś kiedyś Mapę? Mapa składa się z min 4 plików. To nie ciężarówka albo naczepa,że jest tylko 1plik. Zawsze możesz pobrać mapę w 1 pliku za który trzeba zapłacić, więc nie wiem w czym jest problem? w tym że plik mapy podzielono na 6 i wrzucono na darmowego hosta? by użytkownicy nie musieli płacić..
Nie ucz ojca dzieci robic.
strzalkami zaznaczylem ci 2 pliki jeden 7zip ktory idzie rozpakowac i w nim jest cala mapa. Modele itp. etc. wiec nie wiem po co te 6 plikow po 200mb sciagac skoro tylko jeden plik 7zip idzie wypakowac. Ok jest fajnie ze wrzucili na darmowy host itp. ale sorry mnie jakos nie podnieca pobieranie niepotrzebnych plikow ktore po pobraniu laduja w koszu.
I mi tłumaczyć tego nie musisz bo pobierałem i pobieram Pro Mods więc wiem co jest w tym pliku.
POLAND REBUILDING - beta-tester