21-06-2016, 17:34
(21-06-2016, 17:14)Blint napisał(a): Zdjęcia ładne, ale jak oglądałem wczoraj filmik z Iowa 80 to aż mnie oczy bolały. W oddali pikseloza a obraz wyglądał jakby ktoś go kredkami narysował.
dzieki niestety ostatnio po rozczarowaniu jakie sprawil mi ETS 2 a szczegolnie promods postanowilem nie inwestowac w sprzet stad niestety jakosc jest jaka jest, ale to sie zmieni bo na nowo zainteresowalem sie ATS`em wiec juz dobra wrzuce te kilka tysi w sprzet i wtedy bedzie git, ale to juz po Euro, naszczescie Polska gra swietnie wiec jest co ogladac a nie moje nedzne filmy stad nie ma na nich reklam itp zawsze mozesz tez obejrzec jakiegos fanboja SCSu u nich jakosc lepsza
(21-06-2016, 17:21)SebaVR6^^ napisał(a): Jordix wyszły już nowsze wersje map których podałeś Ale może już masz to mój błąd i z tego co zauważyłem z jednej z map właśnie dodano Alaskę Pozdrawiam i szerokości
dzieki Seba ! juz mam aktualizacje co do Alaski to ManiaX troche przegial z tego co sie orientuje porzyczyl sobie mape Rob`a Viguurs`a poza tym jest tam mnostwo bledow ale Coast to Coast Mantdrit`a wymiata polecam !