Witam serdecznie nowego pracownika. Życzę powodzenia i szerokości, mam nadzieję że będzie nam się dobrze współpracowało.
Kilka godzin po zakupie eRki dostałem telefon ze spedycji żebym przyjechał na spotkanie. Dowiedziałem się na nim że muszę kupić kolejny ciągnik bo mają dużo zleceń a dwoma zestawami nie obsłużę wszystkich kierunków. Wszystko za zasługą podpisania kontraktu z Litwą. Spedycja pomogła mi wziąć kredyt z oprocentowaniem 0% i zakupiłem Scanie serii 4 124L 420 CR19 z 2003r. z normą emisji spalin Euro 3. Naczepa będzie własnością spedycji bo już nie ma funduszy. Po wypełnieniu wszystkich dokumentów zajechałem Scanią na plac i tam ją zostawiłem gdzie czeka na odbiór przez nowego kierowcę. Zapowiada się że będzie bardzo dużo pracy.
Wiem że miałem nie kupować nowego zestawu, ale jeżeli się nadarzyła okazja i są chętni kierowcy to czemu nie mogą u mnie pracować i dobrze się bawić... Firma stawia przede wszystkim na dobrą zabawę i atmosferę, nie na 100% realności. Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
Zarabianie przez internet?
To nie możliwe... A jednak!
Pomoc i informacje na temat oferty na PW.