Aa Dzień dobry. Historia zaczęła się ostatnio na Litwie gdy kręciłem Pauze. Podjechał nagle Łukasz ( Dawny dobry znajomy ) zaczęliśmy bardzo dużo i długo rozmawiać, żale historie, śmieszne, poważne, itp...
W końcu weszliśmy na najgorszy temat biznesów i on się dowiedział ze zestaw jest mój i mam działalność własną i ja się dowiedziałem że on prowadzi własną firmę transportową. Ja w tedy narzekałem strasznie na poprzedniego pracodawcę i się ładnie złożyło że Łukasz szukał podwykonawcy, a że po dobrej starej znajomości od razu wymieniliśmy sie Adresami, numerami i gdy tylko zjechałem do domu od razu się do niego odezwałem. Poszło to szybciutko ram pam pam pam.. Dosłownie szybciej niż Pudzianowi z popkiem
I o to w tym właśnie momencie zostałem nowym podwykonawcą firmy: U.T. Ł. Ziarnko
No i witam Mam na imię Mateusz będę się starał dawać relacje minimum raz w tygodniu. Mam nadzieje że znajomość z Łukaszem się nie urwie jak ostatnim razem :
A o to mój zestaw. Może nie za bogaty ale własny :
W najbliższym czasie mam plany wymienić naczepę na coś nowszego
Mam nadzieje że zestaw wpadnie w kogoś gusta : Na razie trzeba nazbierać pieniędzy żeby kupić coś nowszego :
A podobno że u łukasza szybko idzie się dorobić
i w planach jest zmienic naczepę
i w planach jest zmienic naczepę
Do zobaczenia, powodzenia