01-04-2017, 10:27
Hajs się zgadza topie się w sosie : Łukasz to twoja zasługa
Dzisiaj z ostende polecieliśmy do Oslo.
Z oslo może wpadnie jakiś gruby strzał na Kraków ponieważ powoli pasuje zjeżdżać na bazę
Gdyż jestem teraz w norwegi i 07.04 wyjeżdżam do polski na urlop do 24.04
i prawdopodobnie w tym okresie będę miał urlop chyba że będąc w Polsce będę miał coś czasu ogarnąć przy kompie
to na pewno coś wrzucę Ale co i jak dokładne napiszę przed wyjazdem
Trasa do oslo nie samo wicie piękna do o koła wszędzie woda, może fiordy które jedzą mi z ręki :
coś pięknego panowie będę tutaj przyjeżdżał częściej tylko pasuje jeszcze jakąś Filandie zaliczyć ale wszystko się okaże.
gdy już dopłynąłem z Dani do oslo to okazało się ze rozładunek jest jakieś 10km od portu więc doleciałem w miare szybko
bo jakieś 20minut może. Rozładunek też okazał się w ciekawym miejscu bo nad samiutką wodą
może akurat nie morzem lecz fiordem lecz zawsze to coś. Na koniec po rozładunku rozpiąłem zestaw i samym koniem podjechałem bliżej wody
by zrobić jakieś pamiątkowe zdjęcie bo nigdy nie wiadomo czy sie kiedyś będzie w podobnym miejscu. A i tak mi na niczym nie
zależało ponieważ czasu pracy miałem jescze 3.5 godziny więc nie było żadnych problemów. Na plasu firmy rozładunkowej
zostałem do kolejnego dnia bo w norwegi nie jest łatwo o parking Teraz siędzę przy stolikach podziwiam krajobraz i gotuje obiad
po obiedzie może pójdę coś pozwiedzać, chyba że wcześniej spedytor da znać co i jak
Dziękuje zapraszam do Oglądania i komentowania !
Pozdrawiam!