29-07-2017, 09:36
(28-07-2017, 20:47)cywka93 napisał(a): Ciężko mi się ustosunkować do wypowiedzi jednego z naszych pracowników. Wykorzystujemy modele z SCS, ponieważ w spedycji głównej użytkownicy pracują przeważnie tylko 1 miesiąc przechodząc później do podwykonawcy. Dodatkowym atutem modeli scs jest brak konieczności ich dostosowania pod upgrade nowego patch. Oczywiście masz rację, że każdy ma swoje zdanie i gusta.Racja.Ja tylko napisałem że modele os scs i nic więcej.
(28-07-2017, 20:59)nirwana9 napisał(a): Witam, na start chciałbym poprosić aby dyskusja była na poziomie wymiany zdań a nie w postaci "wiem lepiej niż wy i powinno być tak jak uważam"Zgadzam się z tobą.Ja tylko chciałem wyjaśnić problem ;P
Moim zdanie jest takie, że każdy kto otwiera VS, ma prawo sam wybrać wygląd strony, sposób prowadzenia VS, sposób prezentacji VS, sposób przyjmowania graczy, którzy są zainteresowani graniem w VS dla zabawy - a w dzisiejszych czasach niestety jest już tak, że gracze o te VS "zabijają się w internecie między innymi graczami lub między innymi VS" a to jest bardzo zły wizerunek... Każdy ma prawo wybrać malowanie na jakie umiejętności danego człowieka pozwalają, jak i "firmowa flota" czy to z poziomu DL, czy z poziomu gry, czy z własnych "rąk" -w sensie prace w blender, zmodeler, czy to nawet kupione z serwisów lub od ludzi prywatnie - nie jest to takie ważne, ważny jest styl i klimat..
Ale jak to się mówi osoby którzy mają "Staż" w prowadzeniu VS bardzo często wyśmiewają VS nowo powstałe - i tu bym powiedział i wół zapomniał jak kiedyś był cielęciem i się czegoś uczył i zamiast wół uczyć cielęcia aby był wołem to jest wyśmiewany i odstawiany na "bok"
W każdym bądź razie poprosiłbym nie kontynuować tej bez sensownej dyskusji, która nic nie przynosi dobrego.