13-09-2017, 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2017, 21:01 przez Michaleczeq.)
DIESIRAE napisał(a):Czołem
Mapa jest już właściwie połączonaale można to było zrobić na 2 sposoby
- albo na szybko czyli połączenie przerwanych terenów (2 wersje różnych map) i wszystko zostaje i wygląda m/w jak wcześniej
- albo przy okazji zmodyfikować i troszkę unowocześnić teren wokół granic tak żeby nie było szoku wizualnego między tym co nowsze i starsze
Oczywiście z rozpędu wybrałem wersję dłuższą bardziej zaawansowaną czyli drugą
Bo tak to przy okazji podpicowane zostały
.................................
- odcinek A2 od m/w węzła S3 (optymalizacja węzła i przygotowanie go na przyszłość bo zmieni on trochę lokalizację pod kątem modernizacji południowej części Gorzowa i dalszej rozbudowy S3 na południe) do granicy w Świecku
- odcinek DK18 od Olszyny i A4 od Zgorzelca do chyba pod Wrocław tą modernizacje podciągnę
- optymalizacja Zgorzelca i okolic ze zmianami wizualnymi ale układ miasta zostaje ten sam bo w końcu kol. Czaja się przy tym trochę namęczył
- no i uporządkować należało sam teren wzdłuż granic zachodnich po obu stronach granicy bo akurat układ sektorów jest taki a nie inny
- na PN wschodzie mapy ładnie się połączyły ale teren jeszcze do sprawdzenia będzie a co i jak tam wygląda to zobaczycie już niebawem
..................................
no i te zmiany są docelowo na dłuższy czasdlatego lepiej było je zrobić teraz ale kosztem opóźnienia wydania mapy
Oczywiście niektórzy pewnie będą marudzić a czemu nie ma tego węzła czy innego np. na DK-18. Ano dlatego, że na tym etapie nie ma planów rozbudowy tamtych okolic ale kiedy one się pojawią to to co będzie wymagane i konieczne to się na pewno na mapie pojawi
w każdym bądź razie
mam nadzieje, że trochę to do czegoś jest podobne
[Obrazek: ets200043_qhaqprw.png]
[Obrazek: ets200041_qhaqprq.png]
[Obrazek: ets200036_qhaqpxw.png]
[Obrazek: ets200037_qhaqpwx.png]