(19-09-2017, 20:41)Gun\s1067 napisał(a): Kurcze twoje relacje przypominają mi o setkach godzin przejeżdżonych w Rig'n'Roll i Haulinie i masie relacji z tychże gier.
Gratki za to że chce ci się jeździć po tak nudnej mapie xD
dzieki stary !
ja zaczynalem od hard truck`a tzn to wtedy jeszcze byly dalboyashniki godzin nie zlicze pamietam czekalem na r`n`r ale jak wkoncu nadszedl to sie zawiodlem, wiec ats to powrot do korzeni, nie wiem kliedy ostatnio jezdziles po c2c i canadream ale te mapy juz nie sa nudne, oczywiscie zdarzaja sie odcinki na, ktorych prawie nic nie ma ale jak wiemy tak tez bywa w realu, w koncu to na takim pustkowiu Jacek z czykago wyglosil swoj slynny cytat o wolnosci
tydzien 11ty
kupilem sobie tv do truck`a i oczywiscie jak to w usa wszystko musi byc najwieksze i sie miesci tylko z przodu
po powrocie z Nevady planowalem zrobic sobie wolne oraz service i inspection ale planuje kupic drugiego truck`a wiec podpialem lodowke i polatalem troche na regionalu
pierwsza wtopa zaliczona na stanowej 2ce przed Duluth w Montanie, naszczescie tylko zjechalem z drogi a nie polozylem zestawu bo moglby byc game over
dla statystyki