29-10-2017, 09:09
(28-10-2017, 16:53)Americano napisał(a):(28-10-2017, 14:00)Mr. Borsuk napisał(a): mając ciągle masę niezadowolonych małolatów którzy nie potrafią sami ruszyć palcem robicie coś fajnego za zupełna darmochę.Przepraszam, że wypowiedziałem swoją opinię na temat mapy i przepraszam, że nie była ona w 100% pozytywna.Już nigdy więcej tego nie zrobię, bo ONI TO ROBIO ZA DARMO TO MASZ GRAĆ I SIĘ CIESZYĆ, A JAK CI SIE NIE PODOBA TO ZRUP LEPSZE. XD
Nie siedzę już w tym dawno, w całym tym świecie wirtualnego transportu, ale czasami sobie przeglądam fora i czasem sobie pogram jak jakiś ciekawy modzik wyjdzie, tak żeby zobaczyć, nowa wersja PR mnie zainteresowała, pograłem, zauważyłem rzeczy super i te troche gorsze, nie jestem "niezadowolonym małolatem" jak to określiłeś, bo ETS2 nie jest jakimś specjalnie ważnym elementem mojego życia.Ale komentuje tak tylko.Chciałem wyrazić swoją-
A z resztą ehhhh
Po pierwsze to zupełnie nie rozumiem czemu odebrałeś moje słowa osobiście, skoro do Ciebie się nie zwracałem. Opisałem jedynie pewne zjawisko charakterystyczne dla młodego pokolenia które uważa że ma prawo wymagać pomimo że samo nie potrafi ruszyć placem. Niestety dla ludzi tworzących mody gra także nie jest jakimś specjalnie ważnym elementem ponieważ mają swoje prywatne życie, nie jest to styl życia czy sposób na zarobek pieniędzy, ot odskocznia od codzienności i zabawa, hobby, gracze bardzo często wytykają jakieś z tyłka wzięte rzeczy jakby ludzie tworzący mody tworzyli je na etacie, zupełnie zapominając że gra to nie real. Skoro "przyczepiłeś się" do tej darmochy to uważam że wymagać to sobie można jeśli za to się płaci, ba nawet płacąc w świecie gier dostajemy często lipę. Wymagania odnośnie produktu można stawiać wydawcy który przez 5 lat nie potrafił należycie zoptymalizować tego produktu, nie rozbudował starych rejonów map bo dla scs jest to nieopłacalne, skoro istnieją takie ekipy co zrobią swoje za frajer a kasa ze sprzedaży nowych licencji będzie wpadać do kieszeni Czechów i kieszeni podstarzałych youtuberów którzy lansują się na tej produkcji niczym młokosy