29-10-2017, 21:45
(29-10-2017, 19:02)Italiano napisał(a): W chwili obecnej na Steam:Ja od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem ETS2 z tymi dodatkami + DLC z wyposażeniem wnętrza i zapłaciłem 115 zł za wszystko ... aha jeszcze jakies drobne za promods trza było zapłacić :
Euro Truck Simulator 2: 4,99€
Dodatek Going East!: 2,49€
Dodatek Scandinavia: 4,49€
Dodatek Vive la France: 8,99€
Po podliczeniu: 20,96€
Przy dzisiejszym kursie € wynoszącym 4,252 i dodaniu śmiesznych obecnie kosztów przewalutowania w banku, wychodzi Ci c.a. 90zł za grę z trzema DLC.
Jeżeli to jest dla Ciebie drogo i to w kontekście dzisiejszych realnych cen gier, no to sorry... ale jesteś skąpy jak diabli...

No ale suma sumarum gra nie jest droga , z tym , że Euro Truck nie jest jak widać dla wszystkich , stąd te złe opinie choćby na temat PR .
Odnośnie optymalizacji , faktycznie słabo z tym punktem , ale przy średniaku ( mój i3 3,1GHz , geForce GTX720 , 4gb RAM ) gra chodzi na wysokich ustawieniach , na ultra troche tnie w miastach , stąd dla swojego spokoju gram na wysokich .
Ogólnie chciałbym podziękować całej ekipie , która pracowała przy tej mapie , bo sprawiła mi , i z pewnością wielu graczom , ogromną przyjemność . I jeszcze ta świadomość , że w każdej chwili mogę przejechać obok swojego domu ( akurat jestem z Gdańska) naprawde gęba sama się uśmiecha

Wielki szacun