11-12-2017, 21:13
VIRTUALNY TRANSPORT&SPEDYCJA
ODBIÓR NOWEJ SCANII S520 V8
Dobry wieczór wszystkim. Fanom naszej Vs jak i tym co żal im tyłek ściska. Ale nie o tym bo po co się denerwować. Chciał bym was na samym początku przeprosić że ostatnia moja trasa była prawie miesiąc temu. Wszystko spowodowane tym że jak sami wiecie zmieniamy tabor w naszej Firmie. Naszedł i czas na to by Szef zmienił sobie Track-a. Dlatego też już ruszają w ostatnią trasę wiedziałem że będą to ostatnie kilometry ciągnikiem którym obecnie jeździłem. Po powrocie z trasy otrzymałem telefon że mój Truck jest już gotowy do odbioru w Szwecji a dokumenty do jego rejestracji zostały wysłane na adres Fresh Express. Dlatego też odrazu odwiedziłem wydział komunikacji gdzie odebrałem nowe blachy. Największy problem miałem z tym by udać się do Szwecji ale fart sprawił że akurat Michał zjechał z trasy i zgodził się na podróż. W prawdzie mogliśmy jechać moim passatem ale Michał stwierdził że pojedziemy jego Alfą. A przy okazji sprawdzi jej osiągi. Powiem wam ta mała czerwona pchła ma kopa i idzie jak oszalała. Do Szwecji wyjechaliśmy w czwartek rano a przekazanie mieliśmy o 9:00 rano i tak też się stało. Podczas odbioru Scanii i rozmowie z dyrektorem działu sprzedaży poruszyliśmy temat na temat ciągnika do zadań specjalnych. Czyli taki jakim w chwili obecnej poruszają się Daniel i Patryk. Na razie nie chcę wam zdradzać szczegółów tej rozmowy ale już dziś wam powiem Styczeń będzie dla was miłym zaskoczeniem. A teraz nowa Scania i kilka słów o niej. Scania model S wybrałem do niej silnik o mocy 520 koni mechanicznych w układzie V8. Model posiada 12 biegową skrzynie biegów z elektronicznym retarderem. Wybrałem największa kabinę oraz wnętrze z pakietem V8. Wszystko prezentuje się wyśmienicie. Ale co tu dużo pisać zapewne wiele Firm już ten model posiada więc nie będe tracił czasu na wywody. A teraz zapraszam was na krótka foto relacje z odbioru trucka.
MICHAŁ JUŻ CZEKA WIĘC CZAS ZABRAĆ DOKUMENTY I OGIEŃ NA SZWECJĘ
NASI FANI SĄ WSZĘDZIE
I NAWET ROBIĄ FOTY NASZYM PRYWATNYM FURĄ
BILETY ODEBRANE
WJAZD NA PROM
PONAD DZIESIĘĆ GODZIN REJSU
SZWECJA
DZIDA NA KALMAR
JEDNAK TO PRAWDA ŻE OD IVECO Z DALEKA
KOLEGA Z CZECH CHCIAŁ PRZY GWIAZDORZYĆ ALE MU NIE PYKŁO
A TYM SAMYM TROCHĘ NAS PRZYBLOKOWAŁ
KALMAR
SZWECJA TAKA PIĘKNA
SZYBKA KAWA PRZED LINKOPING
MAMY 19:00 PRZEKAZANIE O 9:00
WIĘC TRZEBA ODPOCZĄĆ
A KTO BOGATEMU ZABRONI WYJĄĆ DWA POKOJE W HOTELU
NO TO MAMY 150 Km. DO SODERTALJE
GDZIEŚ TAM NA LEWO JEST MOJA ESKA
DOTARLIŚMY
TERAZ CZAS GDZIEŚ ZAPARKOWAĆ I WRAZ Z OCHRONIARZEM IDZIEMY DO BIURA
PO PODPISANIU WSZYSTKICH DOKUMENTÓW WRAZ Z MICHAŁEM UDALIŚMY SIĘ NA PARKING BY W KOŃCU OBEJRZEĆ NAJNOWSZE DZIECKO FRESH-a
JEST I ONA
KRÓLOWA MOŻE BYĆ TYLKO JEDNA
DZIWNE UCZUCIE
ZWŁASZCZA ŻE POPRZEDNICZKA MIAŁA JUŻ PONAD 100 Tys. PRZELOTU
WARTO BYŁO WYDAĆ TE PARĘ TYSIĘCY WIĘCEJ
PAKIET V8 ROBI ROBOTĘ
WRACAMY NA GDYNIĘ
AKCENT SCANII MUSI BYĆ
NA PUSTO IDZIE JAK SZALONA
ZOBACZYMY CO BĘDZIE POD OBCIĄŻENIEM
PRZEJAZDEM PRZEZ VAXJO
MIŁY AKCENT W KARLSKRONIE
WITAJ W POLSCE
TYM CZASEM RANO NA BAZIE
OPITA ZOSTAŁA KONKRETNIE WIĘC POWINNA SPRAWOWAĆ SIĘ DOBRZE
WYPRZEDZAJĄC WASZE PYTANIA ODNOŚNIE CO ZE SCANIĄ KTÓRĄ JEŹDZIŁEM TO OD RAZU MOGĘ WAM NAPISAĆ ŻE ZOSTAJE Z NAMI.
A ZA JEJ STERAMI ZASIĄDZIE NIE KTO INNY JAK MICHAŁ NAWROCKI.
DŁUGO NIE NACIESZYŁ SIĘ CHŁOPAK VOLVEM ALE ZASŁUŻYŁ NA COŚ NOWSZEGO.
RESZTĘ ZMIAN NAPISZĘ WAM ZA KILKA DNI KIEDY TO USTALIMY INNE KWESTIE Z CHŁOPAKAMI Z FIRMY.
A TYM CZASEM TRZYMAJCIE SIĘ I DO NASTĘPNEGO!
AHA I ZAPOMNIAŁ BYM WSTAWIAJĄC WAM TA FOTO RELACJE JESTEM OBECNIE W TRASIE NA WŁOCHY WIĘC NIE DŁUGO FOTO RELACJA Z NOWEJ SCANII.
VIRTUALNY TRANSPORT&SPEDYCJA