15-12-2017, 18:26
Panie, to do czasów prehistorycznych trzeba się cofnąć. Promods wymaga niestety wszystkich DLC, a nie wiem nawet czy w internecie krąży wersja nie wymagająca DLC (lub tylko going east). Powiedz nam najpierw jaką masz specyfikację sprzętową komputera (pokaż kotku co masz w środku... obudowy oczywiście). Wtedy może uda nam się określić czy na pewno nie będziesz w stanie grać z DLC.
Odpowiadając na właściwe twoje pytanie: Nie znam innych map, które nie wymagają DLC, dla mnie to jest bez sensu, że aby zagrać z modyfikacjami musisz mieć zakupione DLC (bo ktoś kto robił mapę był zbyt leniwy aby stworzyć własne modele oraz prefaby). Pół biedy jak modyfikacja wymaga terenu z DLC, ale często one mają po prostu wykorzystane modele, prefaby, drogi i znaki co już jest bez sensu.
Odpowiadając na właściwe twoje pytanie: Nie znam innych map, które nie wymagają DLC, dla mnie to jest bez sensu, że aby zagrać z modyfikacjami musisz mieć zakupione DLC (bo ktoś kto robił mapę był zbyt leniwy aby stworzyć własne modele oraz prefaby). Pół biedy jak modyfikacja wymaga terenu z DLC, ale często one mają po prostu wykorzystane modele, prefaby, drogi i znaki co już jest bez sensu.