25-03-2018, 16:24
Mietek linki są właśnie w tym pliku PDF z cala instrukcja zrobiłem to po to żeby było wszystko pod ręką oraz łatwiej amatorom zainstalować mod, no i wiadomo ze jest mnóstwo ludzi którzy "reuploaduja" mody to jest pewien sposób na nich i tak nie zarobie na tym prawie nic w stosunku do czasu przeznaczonego na tworzenie tego moda. Jeżeli się komuś nie podoba niech nie ściąga, proste.
Ja ze swojej strony chciałem dodać ze praca nad tym modem zajęła mi prawie pol roku, może zawierać sporadycznie jakieś pojedyncze pliki innych autorów za co myślę ze się nie obraza to są tysiące plików dds w większości tworzone przezemnie i dopieszczane z dnia na dzień głownie dla siebie. Z efektu jestem bardzo zadowolony.
Ja ze swojej strony chciałem dodać ze praca nad tym modem zajęła mi prawie pol roku, może zawierać sporadycznie jakieś pojedyncze pliki innych autorów za co myślę ze się nie obraza to są tysiące plików dds w większości tworzone przezemnie i dopieszczane z dnia na dzień głownie dla siebie. Z efektu jestem bardzo zadowolony.