17-04-2018, 08:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2018, 19:13 przez Michaleczeq.)
(15-04-2018, 15:25)DIESIRAE napisał(a): Stare Siedlce są zrobione na długo przed tym zanim SCS postanowił zrobić DLC NorthA więc jest to bardzo stare mapowanie nie odbiegające od standardów i metod mapowania z tamtego okresu
Żeby było ciekawiej to zrobił je ówczesny gimnazjalista a więc młody kilkunastoletni chłopak, który pomimo nauki, egzaminów itd znalazł 5minut na to żeby poświęcić swój czas i dołożyć cegiełkę od siebie dla PRkibo było nie było maruderów jest zawsze więcej niż ludzi którym chce się coś cokolwiek zrobić chociażby nawet dla jakiejś tam gry
! Także Siedlce są na razie takie jakie są co nie zmienia faktu, że po ich wydaniu ileś tam lat temu były entuzjastyczne opinie na ich temat, ot taki był czas i standard
Pisanie o tym nie ma sensu bo my doskonale wiemy co jest na mapie i co wymaga odświeżenia!
Dlatego są 3 wyjścia
1. można omijać Siedlce by PR![]()
2. można nie korzystać z PR a męczyć się z PM
3. można uruchomić ME i dorobić/przerobić/zamienić sektor itp pod własne widzimisię. To proste nawet gdyby miało to zająć 1dniówkęTrzeba tylko chcieć
Czy konkurencyjne Siedlce są podobne to Siedlec? hmmm ja mam wątpliwości ale oceniajcie sami. W każdym bądź razie ja już dawno temu temu zrobiłem research na googlach i pomysł na lifting Siedlec by PR już mam
będą przelotowe i czekają tylko na swoja kolej do modernizacji
![]()
[Obrazek: ets200023_qnswaeq.png]
[Obrazek: ets200022_qnswawp.png]
[Obrazek: ets200030_qnswawr.png]
to nie są Siedlce ani ich okolicaale miejsce jest m/w trochę podobne do tego z reala
ma przynajmniej taką nadzieje
POLAND REBUILDING - beta-tester