18-01-2019, 20:00
(18-01-2019, 19:27)Michaleczeq napisał(a): Log wskazuje na to, że gra została wyłączona ręcznie, a nie na wskutek crasha.
Spróbuj wywalić grę jeszcze raz i wyślij świeży log.
Bardzo zastanawia mnie fragment "wywala do pulpitu po czym gra z powrotem się ładuje" ponieważ z tego co opisujesz, to dostajesz crasha, po czym z powrotem ci wraca do gry i ładuje ją. Brzmi to dość dziwnie i nietypowo, więc może spróbuj opisać jeszcze raz swój problem na spokojnie i jak najdokładniej, bo ja jeszcze z takimi "crashami", które pozwalają dalej grać się nie spotkałem.
Jakby to dokładnie opisać hmm
Jadę normalną trasę ciężarówką i wyrzuca do pulpitu po czym wraca do gry i jest ekran ładowania ( na tym ekranie ładowania jest napisane z czym jadę, jaki jest zysk z tego zlecenia) i mogę jechać dalej , lecz czasami tak jakby 2 razy wyrzuca do pulpitu w jednym momencie i wtedy ciężarówka stoi w miejscu nie mogę nią kontrolować.
Gra zostaje wyłączona ręcznie to fakt bo co mam innego zrobić ? wszystko działa po prostu tylko po tym wyrzuceniu do pulpitu nie mogę sterować ciężarówką mogę np włączać kierunkowskazy odpalać ją oraz gasić tylko nie mogę skręcać dodawać gazu oraz hamować, po czym pozostaje mi tylko wyłączyć grę i włączyć ją na nowo ;/