30-08-2024, 10:50
(14-08-2024, 22:30)wiktidini2022 napisał(a): Dobry wieczór,Proszę German Truck Simulator jest dość starą grą, mamy już czas w Euro Truck Simulator 2!
Mam takie ogólne zapytanie:
Czy GTS (German Truck Simulator) jest darmowy czy płatny? Jak i skąd go pobrać? Czy ma jakieś swoje DLC? Trzeba je mieć? Czy mogę do niego pobrać Mapę Polski? Cała będzie ta Mapa Polski? Która jest najnowsza? Proszę o odpowiedź i Pozdrawiam serdecznie!
Wyobraź jakby to forum było tylko German Truck Simulator! ale teraz nie są taki czasy, mamy już czasy Euro Truck Simulator 2, teraz każdy już gra w Euro Truck Simulator 2 No rozumiem że to jest German track Simulator jest starą grą, ale proszę na litość boską abyś przestał o tym pisać O starej grze German Truck Simulator
1. Ta gra jest dość stara o jakiej wspominałeś
2. German Truck Simulator jest dość starą grą więc o tej grze nie powinieneś pisać na tym forum, ta gra to jest dość szpikowa i już do tej gry już nikt nie ma dostępu do linki do zakupów tej gry dawno wygasły.
Mój drogi ewentualnie źródło może sprawdzić na Chomikuj.pl, tam znajdziesz plik instalacyjny German Truck Simulator z dodatkiem Austria więc może śmiało z tej stronki chomikuj.pl korzystać lub możesz kupić grę gdziekolwiek.
To tyle i koniec z niezbędnych tematów z tą grą.
Mój Komputer to:
1) CPU
a)AMD Ryzen 5 3600 6-core Procesor (3.60 Ghz)
2) Ram: 16 GB
3) karty graficzne
b) NVIDIA GeForce GTX1660 Super
pora ruszyć w drogę!
1) CPU
a)AMD Ryzen 5 3600 6-core Procesor (3.60 Ghz)
2) Ram: 16 GB
3) karty graficzne
b) NVIDIA GeForce GTX1660 Super
pora ruszyć w drogę!