10-10-2012, 20:14
Do wydania mam plus minus 400 zeta. Za Gigabyte HD7750 1GB 128 PCI-E GDDR5 OC, którą poleca marone123 z przesyłką musiałbym dać 417 zł (ale chwilowo brak na stanie) a w innym sklepie internetowym około 421 zł (też z wysyłką), a za Gigabyte GeForce GTX 550Ti 1024MB DDR5 w sklepie na miejscu chcą 424 zł z tym, że twierdzą, że zasilacz mam za słaby i że muszę mieć 500 W (zasilacz wymieniałem pół roku wcześniej bo poprzedni mi się sfajczył).
Ja głównie chciałem aby karta była wydajna i w miarę cicha, bo moja obecna już przy STDS cicha nie była (o innych grach nie wspomnę). Pierwszą kartą jaką miałem był Radeon (nie pamietam już jaki) i nie byłem z niej zadowolony, a potem miałem dwie kolejne z Nvidia GeForce i nie narzekałem.
Po tym co przeczytałem w Waszych postach to rzeczywiście mam dylemat.
Ja głównie chciałem aby karta była wydajna i w miarę cicha, bo moja obecna już przy STDS cicha nie była (o innych grach nie wspomnę). Pierwszą kartą jaką miałem był Radeon (nie pamietam już jaki) i nie byłem z niej zadowolony, a potem miałem dwie kolejne z Nvidia GeForce i nie narzekałem.
Po tym co przeczytałem w Waszych postach to rzeczywiście mam dylemat.