U mnie przy graniu w STDS na Full mając Palit (firma jest ważna w przypadku chłodzenia) GTX550TI jest cicho, karty w ogóle nie słychać. U mnie zawsze słychać po prostu zasilacz, karty nigdy nie słyszę i to może dlatego
Co do zasilacza.. Sądzę że chcą po prostu wydusić z ciebie kasę na zasilacz. Sam mam Chiefteca 450W mam procka podobnego jak ty, dwa dyski, 3 podświetlane wentylatory, tego GTX i ciągnie to wszystko elegancko, więc myślę że Fortron zniesie spokojnie twój sprzęt razem z GTX550. Ale jak już mówilem, sugeruj się testami i przeczuciem, każdy chwali swoje po prostu
Edit : Zawsze potem możesz sobie zmienić zasilacz na lepszy
Co do zasilacza.. Sądzę że chcą po prostu wydusić z ciebie kasę na zasilacz. Sam mam Chiefteca 450W mam procka podobnego jak ty, dwa dyski, 3 podświetlane wentylatory, tego GTX i ciągnie to wszystko elegancko, więc myślę że Fortron zniesie spokojnie twój sprzęt razem z GTX550. Ale jak już mówilem, sugeruj się testami i przeczuciem, każdy chwali swoje po prostu
Edit : Zawsze potem możesz sobie zmienić zasilacz na lepszy
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."