26-11-2012, 22:53
(26-11-2012, 22:46)Soxic napisał(a): No szkoda, że z właścicielem stało się tak jak stało ;/
Fordy (Ford gówno Wort) nawet spoko Focus wisienka na torcie:>
A nie psuje ci się często ten Focus?
Nie każda morda pasuję do forda
Jeżdżę nim od paru czerwca więc na ten temat nie mogę się zbytnio wypowiedzieć.
(26-11-2012, 22:46)Marcin_D napisał(a): Beniel ale przyznasz że ta z lat 90 nie dorówna nigdy E21 pod względem wyglądu i zadziorności(wtrysk nigdy nie będzie tak dobry jak gaźnik).
a co do kosztów największą wadą beemek jest ich paliwożerność... powiem też o zabezpieczeniu antykorozyjnym jest dobre tylko w niebitych egzemplarzach ale w takim nawet po stłuczce(a tych jest masa i niebity trudno znaleźć) to gnija na potęgę... nie wiem czemu mój merc majac 26 lat i w przeszłości kilka dzwonów nie gnije....
Wiadomo że zbiegiem lat producenci idą na ilość nie na jakość. Jeżeli chodzi o zadziorność to nowsze auta stanowczo wygrywają. Dlatego że z stanowczo małych pojemności wyciągają naprawdę imponujące osiągi.
Co do tych gaźników, osobiście wolę auta na wtrysku, z względu na łatwość napraw. Oczywiście wiadomo że V w mustangu z 63 roku na 6 gaźnikach, gdzie na jeden cylinder przypada jeden gaźnik to poezja dźwięku silnika.