16-06-2016, 12:47
Mapa zapowiada się ciekawie , ale tak jak wspomniał kolega Americano- w porównaniu do GTSa wypapda ciut gorzej :p
Polish ETS2 - Convert Map from GTS [W.I.P]
|
16-06-2016, 12:47
Mapa zapowiada się ciekawie , ale tak jak wspomniał kolega Americano- w porównaniu do GTSa wypapda ciut gorzej :p
16-06-2016, 18:56
To nawet nie jest jeszcze beta
Modele wyglądają tak, a nie inaczej bo były zrobione na szybko tak aby MapMakerzy mogli robić mapę. Do czasu wydania pokazane tereny na pewno ulegną zmianom a np. krzaki itd. - ich materiały się zmienią.
17-06-2016, 08:10
A ja mogę zaproponować pomoc w sprawie wymodelowania czegoś na potrzeby mapy w wolnych chwilach. No i co tu dużo mówić życzę powodzenia w rozwoju mapy
POLAND REBUILDING - beta-tester
17-06-2016, 17:59
Modele na pewno się przydadzą, ale bardziej mowa tutaj o prefabach - tego będzie sporo do zrobienia, z tym że jeszcze nie teraz.
19-06-2016, 20:41
Witam wszystkich
Dziś, dużo pracy miałem w Me a ogólnie to wczoraj od 22giej do 3ciej nocy musiałem zrobić szkielet, A4, ze względu by oznaczyć miejsce skąd będzie zaczynać nowy MapMaker Przed chwilą również przywróciłem ukryty wątek z projektu "P-GTS" Tematy za czasów GTS przeniosłem do nowo utworzonego działu "P GTS" A o tym projekcie będzie w dziale "P ETS2" i taką nazwę będzie nosiła ta mapa Zrobiłem również wątek z Faq oraz z informacjami o naborach : >>Informacje o naborach do Teamu<< >>FAQ<< Link do działu Mapy : http://modscenter.pl/Forum-polish-gts_26 Pozdrawiam
26-06-2016, 22:49
Za wiele to tam nie ruszyło - teraz jeszcze to zakończenie roku było i wszyscy byli zalatani. Teraz na mapie są robione głównie poprawki terenu który był robiony na szybko
27-06-2016, 16:31
Zdjęcia będą co jakiś czas, ale nie za często, główne powody to:
1. Pokazywanie zdjęć z ciągle tych samych terenów po prostu nie jest dobrym rozwiązaniem 2. Tereny nie są budowane w takim tempie, by można było systematycznie pokazywać coś nowego 3. Jak pokaże się już całą mapę, to jaki będzie sens jeżdżenia po niej i podziwianiu zmian skoro wszystko już się widziało.
07-07-2016, 10:46
Od ostatniego zdjęcia z Bielska minęło ... no, najprawdopodobniej to pierwsze zdjęcie z tego miasta w tym temacie, więc mam nadzieję że w porównaniu do terenów z GTS, to wypada lepiej
W kolejce mam jeszcze 2 zdjęcia praktycznie gotowych terenów, lecz tak jak pisałem post wyżej - wszystko trzeba dawkować. Przypominam również że mapa nie jest jeszcze nawet w stanie Alpha co oznacza że wszystko co widoczne jest na zdjęciach może ulec zmianie (a najprawdopodobniej tak będzie). |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|