31-08-2017, 20:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2017, 20:38 przez frugokwiatek.)
Levante
|
01-09-2017, 11:35
Siema Pierwsza trasa przebiegła bardzo sprawnie i szybko Bielsko Biała [ PL] - Lipsk [ D] . Wyjazd miałem około czwartej nad ranem, pojechałem na załadunek do pobliskiej firmy gdzie po zaledwie godzinie towar był przyszykowany i gotowy do wjazdu na naczepę. Na wylocie z Bielska na światłach spotkał mnie Paweł i uchwycił pierwszą fotkę za co bardzo mu dziękuję! Później to tylko nudna autostrada aż do samej granicy. W Niemczech wypadła mi pierwsza pauza szybkie jedzonko, kawusia i dalej bo do celu nie całe 200 km Po dojechaniu na miejsce okazało się że firma na fajrant i musiałem czekać aż skończą przerwę po czym od razu zabrali się za ściąganie
Dzięki w ogóle za to że ktoś tutaj wejdzie i przeczyta, są to moje pierwsze relacje i historyjki więc nie są długie i wyszczególnione ale to się chyba nie liczy Zapraszam
08-09-2017, 19:07
Siemka. Dziś wjeżdża kolejna relacja niestety nie mam weny do pisania wybaczcie
09-09-2017, 21:57
Tak zadowolny jestem z kierowców, że aż postanowiłem jednemu dać jakiś ciągnik na testy. Padło na DAFa Euro 6 w kabinie Super Space Cab. Pod kabiną siedzi silnik o mocy 460 koni, czego więcej wymagać w testówce . Spięty jest z cysterną z białego MANa ponieważ biały został wysłany na wszelkie badania bo okres ich czasu powoli dobiegał końca. Dostaliśmy go na miesiąc, czas pokaże czy przypadnie nam do gustu i czy nie weźmiemy kilku sztuk za jakiś czas
20-09-2017, 17:12
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości