Jakos miesiac temu mojemu kontu stuknelo na tym wspanialym portalu 11 lat, ten dzien(nie dokladnie bo kurde zapomnialem ale jednak) to byl dzien refleksji i zadumy nad tym jak moje i innych uzytkownikow tego forum sie potoczylo, zastanawialem sie czy Guns w koncu zgolil tego kuca i zalozyl kapele rockowa, czy RedDebil to juz nie Debil a RedAngel, czy Szeryff wkoncu wydal Volvo czy przehandlowal je za kopiejki do ruskich, czy Rico w koncu schudl i Skipper w sumie tez(ulana to kulka byla, jedna i druga), czy DyrdekHZ w koncu oddal r0dzynowi kwit, czy sam r0dzyn upadl i sobie glupi ryj rozwalil(akurat niestety nie bo jestem w stalym kontakcie z tym czlowiekiem, polecam, wspanialy kolega, na miare naszych czasow), Czy MisiekFH dalej jezdzi Suzuki Liana, czy Italiano dalej jest nadety jak jak moj zoladek po ostrym Kuciaku w Tete u niemieckiego wietnamca, czy Pawel22 zostal w koncu modelem bo grzywke mial jak stad do Choroszczy. Nader zastanawia mnie co sie dzieje z MatimFCB, wiele razy mu wysylalem wiadomosci tu, na ostatnia odpisal w 2018 roku chyba, o Enrique tez cos chcialem miec ale nie pamietam juz nic....
W skrocie, jak Wam sie zyje, czy sie powiodlo czy spiewacie wstep Budki Suflera pod nosem ''Znowu w zyciu mi nie wyszlo...''?
Czy wspominacie piekne chwile minionego dziesieciolecia w pyza w reku czy moze jednak z lezka przy oku, a moze nie chcecie o tym pamietac?
Wspaniale to czasy byly, niezapomne ich nigdy...
Co u mnie?
Zycie przebiega przez palce, wspominam sobie czasami ze dalej sobie jade wirtualnym trakiem wglab polski w GTSie, pisze na gadugadu, cisne beke z afer handelkowych a potem Niemiec szturcha mnie w ramie i mowi, ARBEIT SCHNELLA HER SOXIC, KEINE ARBEIT KEINE GELD SCHEIßE.
A tak na serio, robie se u niemca, laduje ciezarowki za dobry pieniadz, na weekendzie opiernicze bialo kielbase z musztardo jak rodowity bawarczyk, kupilem se auto a karuzela kreci sie dalej. Umowiony na wodeczke z panem Janem r0dzynem, on pokaze mi Poznan, ja pokaze mu siusiaka pyze, wszystko po staremu. Tylko moja przyszla niedoszla partnerka bedzie zazdrosna, ale nie mowi po Polsku wiec chill.