Wydaję wersję 0.2 mapy Polish-GTS która jest poprawką i dodaje jedną nową drogę z Kocka do Ryk (DK48). Poprawiono m.in. :
- Wyeliminowano kilkanaście niewidzialnych ścian na wiaduktach (i nie tylko).
- Naprawiono ruch AI na rondzie w Radomiu.
- Naprawiono ruch AI na (chyba) wszystkich rondach na mapie.
- Naprawiono skrzyżowanie z błędną sygnalizacją świetlną (Mińsk Mazowiecki, obwodnica Szydłowca).
- Naprawiono wygląd drzew, teraz prezentują się tak, jak powinny.
- Lekka poprawa optymalizacji w Jędrzejowie.
- Usunięcie ruchu AI na remontowanej S8 pod Piotrkowem Trybunalskim (na piaskowych nawierzchniach)
- Podwyższono wiadukt w Katowicach, gdyż znajdował się zdecydowanie za nisko, co powodowało zahaczenie zestawem.
Przypominam, zapoznajcie się z FAQ i dokładnie przeczytajcie instrukcję oraz info.
-------------------------------------------
Mapa Polski
Poland map 0.2
by Polish-GTS Team (www.modscenter.pl)
Wersja gry : 1.02
Informacje:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Instalacja:
- Wypakuj i przenieś wszystkie pliki z końcówką .scs do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod
- Wypakuj i przenieś folder save do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
- Otwórz grę, wybierz "Wczytaj grę" i wybierz save o nazwie "Polish-GTS modscenterpl".
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twórcy mapy / Main map makers:
- Czaja
- Areksiu
- ojciecmajster
- Michcio18
- Łukaniek
- Kajonator
- RedDevill
- VSM
Twórcy modeli, textur, modyfikacji itp. do tej mapy / Model, textures makers:
- lookastdu
- ojciecmajster
- mwl4
- michu
- przemek2121 (tekstury pod billboardy)
- Szeryf123 (pomoc z railingami i rondami)
Testerzy / Testers:
- Czaja - testy, fotki, poprawki
- Areksiu - testy, fotki i poprawki
- Ojciecmajster - testy, fotki i poprawki
- matz32 - testy, fotki
- RedDevill - testy, filmik z mapy
- pietro657 - testy, fotki i filmy z mapy
Ekipie z forum trainz.pl za pozwolenie wykorzystania ich modeli, m.in:
- kilanziom
- trs2006
- grabarz
- Patrol
- KWK Kebab
- Jacek 83218
Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam.
Instalation:
- Unpack and copy all .scs files to My Documents/German Truck Simulator/mod.
- Unpack and copy "save" folder to My Documents/German Truck Simulator.
- Run game. Choose "load game"and choose the "Polish-GTS modscenterpl" save.
!Ważne!
Mapa posiada krytyczny błąd, który uniemożliwia jej włączenie z poziomu Nowa Gra. Aby móc grać, należy umieścić załączony w paczce folder SAVE w Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
---
!Important!
The map has critical error. New Game option in main menu doesn't work. You have to run game by save, which is in the pack.
Deinstalacja:
- Skasuj wszystkie pliki z folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod
--------
Deinstalation:
- Delete all files in My Documents/German Truck Simulator/mod and in My Documents/German Truck Simulator/save.
Uwagi:
- Zakaz reuploadu.
- Mapa jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla forum www.modscenter.pl Zabrania sie udostepniania jej poza tą stroną internetową!
- Mapa jest bezpłatna i nikt nie ma prawa pobierać za nią opłaty.
---
Others:
- You haven't a permission to reupload this map!
- Map is only for www.modscenter.pl You haven't a permission to share this map in other sites!
- Map is free!
Miłej zabawy
Have fun
Viel Spaß
- Wyeliminowano kilkanaście niewidzialnych ścian na wiaduktach (i nie tylko).
- Naprawiono ruch AI na rondzie w Radomiu.
- Naprawiono ruch AI na (chyba) wszystkich rondach na mapie.
- Naprawiono skrzyżowanie z błędną sygnalizacją świetlną (Mińsk Mazowiecki, obwodnica Szydłowca).
- Naprawiono wygląd drzew, teraz prezentują się tak, jak powinny.
- Lekka poprawa optymalizacji w Jędrzejowie.
- Usunięcie ruchu AI na remontowanej S8 pod Piotrkowem Trybunalskim (na piaskowych nawierzchniach)
- Podwyższono wiadukt w Katowicach, gdyż znajdował się zdecydowanie za nisko, co powodowało zahaczenie zestawem.
Przypominam, zapoznajcie się z FAQ i dokładnie przeczytajcie instrukcję oraz info.
-------------------------------------------
Mapa Polski
Poland map 0.2
by Polish-GTS Team (www.modscenter.pl)
Wersja gry : 1.02
Informacje:
Cytat:Mapa działa tylko z poziomu wczytania gry poprzez dodany w paczce save, gdyż nie funkcjonuje ekonomia potrzebna do przewożenia ładunków ani garaże.
- Firmy (place + i miejsca załadunku) oznaczone są na mapie pomarańczowym znaczkiem "MC".
- Dostajemy naczepę chłodnię (reefer), z którą możemy przemierzać tereny mapki.
- Działające są tylko serwisy, stacje paliwowe, hotele oraz dealerzy. Nie gwarantujemy stabilności mapy, może czasem wywalać błąd, nie jest to niestety od nas zależne.
- Miejsca przeznaczone do spania oprócz tych na stacjach paliwowych oznaczone są znaczkiem "H".
- Z mapą powinny współpracować mody takie jak flarepacki, mody na pogode, fizyke, pory roku, ciężarówki, naczepy itp. Nie odpowiadamy za ewentualne braki kompatybilności.
Mi (Czaja) osobiście gra nie "crashowała" się praktycznie nigdy, ale lepiej uprzedzić graczy o ewentualnych problemach.
Po odpaleniu save gracz znajduje się na placu dużego salonu ciężarówek w Kielcach.
Instalacja:
- Wypakuj i przenieś wszystkie pliki z końcówką .scs do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod
- Wypakuj i przenieś folder save do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
- Otwórz grę, wybierz "Wczytaj grę" i wybierz save o nazwie "Polish-GTS modscenterpl".
Twórcy mapy / Main map makers:
- Czaja
- Areksiu
- ojciecmajster
- Michcio18
- Łukaniek
- Kajonator
- RedDevill
- VSM
Twórcy modeli, textur, modyfikacji itp. do tej mapy / Model, textures makers:
- lookastdu
- ojciecmajster
- mwl4
- michu
- przemek2121 (tekstury pod billboardy)
- Szeryf123 (pomoc z railingami i rondami)
Testerzy / Testers:
- Czaja - testy, fotki, poprawki
- Areksiu - testy, fotki i poprawki
- Ojciecmajster - testy, fotki i poprawki
- matz32 - testy, fotki
- RedDevill - testy, filmik z mapy
- pietro657 - testy, fotki i filmy z mapy
Ekipie z forum trainz.pl za pozwolenie wykorzystania ich modeli, m.in:
- kilanziom
- trs2006
- grabarz
- Patrol
- KWK Kebab
- Jacek 83218
Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam.
Instalation:
- Unpack and copy all .scs files to My Documents/German Truck Simulator/mod.
- Unpack and copy "save" folder to My Documents/German Truck Simulator.
- Run game. Choose "load game"and choose the "Polish-GTS modscenterpl" save.
!Ważne!
Mapa posiada krytyczny błąd, który uniemożliwia jej włączenie z poziomu Nowa Gra. Aby móc grać, należy umieścić załączony w paczce folder SAVE w Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
---
!Important!
The map has critical error. New Game option in main menu doesn't work. You have to run game by save, which is in the pack.
Deinstalacja:
- Skasuj wszystkie pliki z folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod
--------
Deinstalation:
- Delete all files in My Documents/German Truck Simulator/mod and in My Documents/German Truck Simulator/save.
Uwagi:
- Zakaz reuploadu.
- Mapa jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla forum www.modscenter.pl Zabrania sie udostepniania jej poza tą stroną internetową!
- Mapa jest bezpłatna i nikt nie ma prawa pobierać za nią opłaty.
---
Others:
- You haven't a permission to reupload this map!
- Map is only for www.modscenter.pl You haven't a permission to share this map in other sites!
- Map is free!
Miłej zabawy
Have fun
Viel Spaß
Kod:
Hasło : www.modscenter.pl
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."