Ja jestem ciekawy jaka jest w tym projekcie Twoja rola?...bo tak... szukasz osób co by skonwertowały modele... potem niby mapmakerów...itd
..itd... itd...
Druga sprawa, to ciekawi mnie to: "..ale ja znam na to lekarstwo"
Na pewno lekarstwem na to jest po prostu konwert wszystkiego co zawiera mapa PolishGTS, a więc kupa roboty z modelami, prefabami.... itd...a to dopiero połowa sukcesu.
Nie wiem czy znajdziesz takich "wolnych" fachowców od prefabów. (konwert samych modeli to pikuś, a i tak sporo roboty)
Sam w sobie pomysł jest dobry - wszystko da radę zrobić.
Jednak opinie że to jest niewykonalne pewnie wzięły się stąd, iż brano pod uwagę pracę jaką trzeba wykonać by to się powiodło.
Ja bym studził emocje związane z samym pomysłem.
p.s.
Tak naprawdę potrzebujesz do takiego konwertu samą elitę z elit ze światka ETS2, prawdziwych znawców od prefabów, modeli, budowy i działania mapy , definicji..itd...itd
Cytat:Szukam również ludzi, którzy będą umieli napisać drogi jakie zostały użyte w GTS i je spisać do ETS2
..itd... itd...
Druga sprawa, to ciekawi mnie to: "..ale ja znam na to lekarstwo"
Na pewno lekarstwem na to jest po prostu konwert wszystkiego co zawiera mapa PolishGTS, a więc kupa roboty z modelami, prefabami.... itd...a to dopiero połowa sukcesu.
Nie wiem czy znajdziesz takich "wolnych" fachowców od prefabów. (konwert samych modeli to pikuś, a i tak sporo roboty)
Sam w sobie pomysł jest dobry - wszystko da radę zrobić.
Jednak opinie że to jest niewykonalne pewnie wzięły się stąd, iż brano pod uwagę pracę jaką trzeba wykonać by to się powiodło.
Ja bym studził emocje związane z samym pomysłem.
p.s.
Tak naprawdę potrzebujesz do takiego konwertu samą elitę z elit ze światka ETS2, prawdziwych znawców od prefabów, modeli, budowy i działania mapy , definicji..itd...itd