25-03-2016, 20:41
(25-03-2016, 20:28)Radol napisał(a): Ja jestem ciekawy jaka jest w tym projekcie Twoja rola?...bo tak... szukasz osób co by skonwertowały modele... potem niby mapmakerów...itd
Druga sprawa, to ciekawi mnie to: "..ale ja znam na to lekarstwo"
Na pewno lekarstwem na to jest po prostu konwert wszystkiego co zawiera mapa PolishGTS, a więc kupa roboty z modelami, prefabami.... itd...a to dopiero połowa sukcesu.
Nie wiem czy znajdziesz takich "wolnych" fachowców od prefabów.
Sam w sobie pomysł jest dobry - wszystko da radę zrobić.
Jednak opinie że to jest niewykonalne pewnie wzięły się stąd, iż brano pod uwagę pracę jaką trzeba wykonać by to się powiodło.
Ja bym studził emocje związane z samym pomysłem.
Moja rola będzie też każda, konwert modeli, pisanie definicji itp. Jeśli chodzi o "lekarstwo" To tak, zgadzam się w stopiniu, że modele trzeba zrobić ale jest jeszcze druga część tego lekarstwa, którego na razie nie mam zamiaru powiedzieć- do czasu aż pojawią się pierwsze zdjecia z ETS2.
Co prawda, że praca nie będzie trwać 2 miesiące jak to inni przewidują ( patrząc z perspektywy o mapie np Promods, która jest aktualizowana co jakiś czas. A przy tym projekcie trzeba poświecić czas na modele potem na definicje, prefaby i inne sprawy związane z ETS.
Co prawda, nie marzcie tak szybko, trzeba temu projektowi dać bardzo dużo czas, nie dwa miesiąca a lecz lata pracy.
I też masz rację - studzić emocje, bo wszystko nie jest pewne, ale to co się za cel ustali to trzeba do tego celu dążyć aż do skutku nie poddawając się
PS, jeśli chodzi o prefaby, przy tym będę robił ja oraz mój kolega ( ja będę się uczyć składu prefabów)
Także, proszę za dużo emocji nie róbcie, podejdźcie do tego bez nadzieji ale z życzeniem próby udania konwertu Dziekuję.