09-02-2017, 19:22
Jest to całość w budowie - część rejonów które dopiero będą , część juz przyszykowana do wydania...itd
Jest możliwosć i to spora że będzie gdzieś wywalać - są oczywiście niedokończone drogi , tereny..itd
Należy uważać.
Proszę brać margines że to "wersja w budowie" i część rzeczy ma sie ukazać za jakiś czas (w 2.20) a cześć rzeczy jest w początkowej lub końcowej fazie budowy.
Mapa sie uruchamia - na pewno polskie tereny póółnocne można zwiedzać.
To co zmieniliśmy od Szczecina po Elbląg
Jest to jakby wersja 2.15 + dodatkowo kolejne nowe tereny tak skończone (w fazie testów) jak i nie skończone lub całkiem nowo rozpoczęte.
Prawdę mówiąc zobaczycie tutaj więcej niż się ukaże w wersji 2.20
Myślę że beziecie mieli okazję sporo nowego zobaczyć i pozwiedzać normalnie w grze.
Mapmakerzy mają odemnie dodatkowo za to całą zawartość.
Ja, tym miłym/nie miłym akcentem zakańczam przygodę z ETS2 i wszelkimi projektami.
Jest możliwosć i to spora że będzie gdzieś wywalać - są oczywiście niedokończone drogi , tereny..itd
Należy uważać.
Proszę brać margines że to "wersja w budowie" i część rzeczy ma sie ukazać za jakiś czas (w 2.20) a cześć rzeczy jest w początkowej lub końcowej fazie budowy.
Mapa sie uruchamia - na pewno polskie tereny póółnocne można zwiedzać.
To co zmieniliśmy od Szczecina po Elbląg
Jest to jakby wersja 2.15 + dodatkowo kolejne nowe tereny tak skończone (w fazie testów) jak i nie skończone lub całkiem nowo rozpoczęte.
Prawdę mówiąc zobaczycie tutaj więcej niż się ukaże w wersji 2.20
Myślę że beziecie mieli okazję sporo nowego zobaczyć i pozwiedzać normalnie w grze.
Mapmakerzy mają odemnie dodatkowo za to całą zawartość.
Ja, tym miłym/nie miłym akcentem zakańczam przygodę z ETS2 i wszelkimi projektami.