09-02-2017, 23:26
Ta wiadomość spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Zdaję sobie sprawę, że moje słowa mogą zabrzmieć banalnie, ale czuję że muszę je wypowiedzieć. Gram w ETS2 od dwóch lat codziennie. Projekt "Poland Rebuilding" jest według mnie "sercem" tej gry. Bez niego (myślę że szczególnie dla polskich graczy, ale i nie tylko) ta gra nie będzie już nigdy kompletna. Na nowe odsłony PR czekałem (i myślę że wielu graczy również) z niecierpliwością i wypiekami na twarzy przy instalowaniu nowych wersji. A teraz czytając wiadomość dostałem młotem w łeb. Radolu, zdaję sobie sprawę, że masz prawo do decyzji o zakończeniu przygody z ETS2. Zdaję sobie sprawę, że te wszystkie atrakcje PR, które my otrzymujemy, są kosztem wolnego czasu Twojego i współtworzących mapę chłopaków. Może jednak potrzeba czasu, aby złapać drugi oddech i wrócić do korzeni, kiedy PR była samodzielnym projektem poza PM. Jako zwykły zjadacz ETS-owego chleba przyłączam się do słów współtwórcy mapy deusirae: "wizjonerzy na poziomie i konkretne osoby zawsze przyspieszą rozbudowę". Jeśli tylko zostało Ci jeszcze trochę energii, NIE REZYGNUJ !
P.S. Wielkie dzięki dla wszystkich twórców najlepszej mapy ETS2 - "Poland Rebuilding".
P.S. Wielkie dzięki dla wszystkich twórców najlepszej mapy ETS2 - "Poland Rebuilding".