16-02-2017, 14:50
Liczyłem dokładnie. W wersji PM 2.15 około 9 firm. W wersji W.I.P. 59-60, mogłem się pomylić. Elbląga i Olsztyna nie wliczam, bo to nie Trójmiasto. Fakt, 30-40 wystarczyłoby. Powywalałbym te supermarkety w większości. Sporo się ich powtarza. ETS2 to w końcu nie symulator dystrybucji na terenie Trójmiasta Bo jak we wcześniejszych PM miałem problem, żeby dostać jakąś dostawę do Lublina powiedzmy z Warszawy, albo w ogóle gdziekolwiek na Polskę, tak tutaj pewnie byłby problem dostać ładunek gdziekolwiek na Europę Taka ilość firm w przypadku skali 1:3 jak mapa Węgier, nie stanowiłaby problemu, więc tu się zgodzę ze stanowiskiem PM. I tylko tu. Nie powinno być przesady. Co do niechlujstwa to niech PM popatrzy na swoje błędy i niedoróbki. Metody jakimi ktoś buduje mapy to raczej jego indywidualna sprawa, liczy się efekt. Jak znam Radola, miał idealny porządeczek w plikach, problemem chyba stanowiły nazwy polskie z naszymi ogonkami. Wielokrotnie się wypowiadał zresztą na ten temat, jak to wygląda u ProModsów.